Username *
Password *
Remember Me

Vitkost je popularna i u svijetu mobitela: novi Sony Xperia T3 smartphone (2.999 kn), koji na naše tržište stiže do kraja ovog tjedna, lagan je (samo 148 grama) i izuzetno tanak, a dodatnu eleganciju mu daje kućište od nehrđajućeg čelika.

 

11 Xperia T3 Lifestyle Dinner-72dpi


- Uz 5,3 inčni HD Triluminos zaslon s Mobile Bravia Engineom 2, Xperia T3 je idealan za uživanje u fotografijama i videozapisima, te ima aplikacije za optimizirano dijeljenje putem društvenih mreža - objavio je danas Sony Mobile. Selfie, ali i konstantno dijeljenje naših fotki na internetu promijenili su način na koji koristimo mobitel, pa od njega očekujemo i da nam pruži podršku pri osmišljavanju najljepših fotografija.

Xperia-Style left purple hires-72dpi cr

Sony Xperia T3 tu obećava mnogo: Portrait Retouch će na primjer osigurati da uvijek snimite fotografiju na kojoj najbolje izgledate, uz dodatke kao što su dodavanje šminke u stvarnom vremenu, dodavanje okvira i druge opcije. Možete i vidjeti promjene u stvarnom vremenu, prije nego što snimite fotografiju da budete sigurni da ste dobili fotogenični finiš. Nadalje, tu su Kreativni efekti - aplikacija koja fotkama daje umjetničke, posebne i zabavne efekte, koje su dostupne čak i za video u realnom vremenu. A opcija Timeburst shift omogućava snimanje čak 31 fotke u dvije sekude: nema šanse da nam super scena promakne!

 

8 Xperia T3 Lifestyle Sport-72dpi

 

1 Xperia T3 Black Group-72dpi3 Xperia T3 Colour Range-72dpi cr

 

9 Xperia T3 Lifestyle In Use-72dpi