Username *
Password *
Remember Me

Ok, blagdani su prošli, vratili smo se na posao i u normalu, a pritom smo si još na popis obaveza natovarili i ono što zdravo američki zovemo novogodišnje rezolucije. (Iskreno, malo sam alergična na taj izraz, ali ga koristim zbog raširenosti pojma, pa eto.) Nemam običaj slagati rezolucije kao što sam to radila u tinejdžersko doba pa se moja rezolucija svodi na "da budemo svi sretni i zdravi". Eh, zvuči kratko i jasno, samo što zapravo obuhvaća... Pa, SVE. Danas zastanimo kod zdravi.

Vježba: Lahorka Cvitković

op nike trainer app4


Ne znam kako je kod vas, ali kod mene blagdanska potrošnja izgleda otprilike ovako: kila pršuta, najveća zdjela francuske kaj stane u frižider, hrpe mamine sarme, kolač ovaj i onaj... (Da ne bi bilo zabune, ovo nije potrošnja ukućana, već samo moja). Dakle, prošli su neradni dani i jela sam sve što mi je došlo pod ruku. Vrijeme je da se vratim u uobičajenu rutinu koja obuhvaća i meki vid vježbanja i kretanja par puta tjedno.

nike trainer app1Tu uskače Nike sa svojom novom aplikacijom! Nike Trainer ima mnoštvo raznovrsnih vježbi, a aplikacija je koncipirana prilično jednostavno. Preuzela sam je u Google Play Storeu i napravila svoj račun. Nakon toga sam odmah mogla početi pretraživati vježbe. Za danas sam nadobudno izabrala Cardio trening u trajanju od 7 minuta. Kad odaberete vježbu, preuzimate je na svoj telefon - ako imate paket s malo podatkovnog prometa, koristite WiFi.

nike trainer app2


Preuzeti program segmente treninga i potrebnu opremu - u mom slučaju je to karimat za jogu (ok, to imam iz dana kad sam bila malo ozbiljniji vježbač). Nakon toga kreće gori dio - vježbanje. Uz video koji prati svaku vježbu i glasovne upute sigurni ste da ćete vježbu izvesti pravilno. Moje omiljene opcije dok vježbam su opcija izbora glazbe sa svog telefona i, naravno, pauza.

 

nike trainer app3


Na izbor se nudi velika količina vježbi, a možete ih birati ovisno o zahtjevnosti ili popularnosti među korisnicima aplikacije. Treneri su poznate osobe iz svijeta fitnessa i sporta - mene baš ne motivira to što trenerica izgleda bolje od mene u tajicama, no nekom se možda svidi. Uživajte u svom znoju i napravite nešto za svoje zdravlje već danas!
Posebno hvala Billyju Idolu na energičnoj mjuzi u pozadini - bez nje ne bi izdržala ni punu minutu.

nike trainer app5

 

nike trainer app6

 

nike trainer app7

 

nike trainer app8

 

nike trainer app9

 

nike trainer app10