Username *
Password *
Remember Me

Spremanje podataka na Internet, kako bi nam u svakom trenutku bili dostupni danas je regularna stvar, no što kad smo offline ili kad je nešto tajno – ovu je situaciju riješila tvrtka BeanBeam i predstavila Bluetooth narukvicu Pinto koja ujedno služi kao spremište za dokumente, fotografije i sve što moramo negdje prebaciti. Prva je to pametna narukvica koja nema USB, već komunicira isključivo putem Bluetootha i naravno prepoznat će vaš smartphone, tablet i kompjuter, gdje već želite iskrcati fajlove.

Pinto product

 - Istražili smo sve procese dizajna i isprobali sve moguće narukvice - kaže autorica ovog zanimljivog proizvoda Corina Nika - i zaključili smo da nam nedostaje nešto čemu nije nužno potreban Internet odnosno može prebacivati dokumente i fotografije bez obzira na promet podataka. Bežično prebacivanje dokumenata praktična je i brza stvar, pa je Pinto kao vaš osobni Cloud u obliku narukvice - . Naravno pristup sačuvanim dokumentima možete zaštititi lozinkom.

Pinto digitalhealth


Pinto je izuzetno praktičan kad se radi o nekim dokumentima koji zahtijevaju tajnost, ili iz nekog razloga ne smiju biti uploadani na Internet. - Naime, neki su nepovjerljivi prema Cloud varijantama online, naročito kad dotične informacije ne smiju ni u kom slučaju biti podijeljene ili otkrivene - ističe Theo Dadamis, iz tvrtke BeanBeam koja je osmislila Pinto. - Na ovaj način uvijek svoje podatke imate uz sebe, a kad ih se treba prebaciti, ne treba vam ni Internet. U slučaju da morate štedjeti s prostorom na smartphoneu ili tabletu, Pinto opet uskače u pomoć - .

pinto 2 964x644

Što se tiče punjenja  baterije, Pinto se puni bežično, samo se polegne na bateriju koja dolazi s njom u paketu, no tu je i klasičan način, može se spojiti na samu bateriju. Vodootporna je pa se s njome može i tuširati, plivati, kupati… ili slučajno smočiti.

Pinto unique

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location