Username *
Password *
Remember Me

U zadnje vrijeme sam očito željna sunca jer sve češće idem pješke kamo god se zaputila. Pritom mi je osim dobre volje osnovna oprema dobra muzika - uvijek sa sobom nosim slušalice, a smartphone je krcat s par gigabajta mojih najdražih pjesama. A kad mi dosade, tu je dobri, stari radio.

Sluša radio: Lahorka Cvitković

cro radio4

Croatian radios je super jednostavna aplikacija koja na jednom mjestu nudi niz domaćih radio stanica. Zapravo postoje dvije varijante te aplikacije, jako slične i rade na isti princip, samo što jedna ima više stanica od druge. U jednoj od njih, Antena radio ima četiri različita kanala, raspoređena po desetljećima, tu su osamdesete, devedesete, 2000-e… Usput, nemaju reklama niti govorancije!

cro radio

Čim se preuzme, aplikacija je spremna za korištenje - nema logiranja, ni ikakvih podešavanja. Samo odaberite željenu stanicu i kliknite Play. Čak ne morate imati niti slušalice jer radio možete slušati putem zvučnika telefona - što je ok kad ga slušate u društvu. Na izbor se nudi niz radio stanica, od 101, Antene, Otvorenog,  Narodnog radija do meni dragog online radija 808, a super stvar je  što stream ne prekidaju dosadne reklame i govorne emisije. Samo dobar ritam za šetnju gradom u ritmu muzike za ples. Uživajte!

cro radio55

 

cro radio 1

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location