Username *
Password *
Remember Me

Izgleda kao da je stigao s nekog drugog planeta, ime mu je Mothership, a kad se otvori, umjesto vanzemaljca pojavljuje se cool DJ i pušta hitove - ova zabavna stanica osvanula je usred Detroita (SAD), i instalacija je kreativnog arhitektonskog studija Akoaki.

The Mothership mobile DJ booth by Anya Sirota 12

Mothership je sletio u Detroit kako bi bio dio tamošnjih uličnih događanja, no napravljen je po uzoru na konceptualno svemirsko vozilo P Funk Mothership slavnog glazbenika Dr Funkensteina (George Clinton) iz 1975. godine. Ovo je moderna verzija, a ideja je, ističe autorica Anya Sirota, da se pod iliti mothership koristi za festivale i ostala gradska događanja na otvorenom, te da je mobilan i da se njime jednostavno rukuje.

The Mothership mobile DJ booth by Anya Sirota

Napravljen je od čelika i aluminijskih panela, na nogama visokima jedan metar, a unutra stanu, osim DJ-a, i njegov pult, laptop, zvučnici... zapravo, sve je već igrađeno, spremno za tulum. Kao neki space disko na nogama. - Realizirali smo ga - izjavila je autorica - uz pomoć tehnologije iz autoindustrije, a površina je polirana u zlatnom vinilu. Rezultat je blistavi interijer, baš kao i eksterijer, koji zajedno čine jednu psihodeličnu atmosferu, idealnu za scenske nastupe - . 

The Mothership mobile DJ-booth by Anya Sirota 3The Mothership mobile DJ-booth by Anya Sirota 8The Mothership mobile DJ-booth by Anya Sirota 11

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location