Username *
Password *
Remember Me

Tehnika origamija i 3D modeliranje poslužili su talijanskom studiju Wood Skin da proizvede stolove i stolce koji se jednostavno sastavljaju, zapravo dolaze u jednom komadu, te se u nekoliko poteza postavljaju na noge, bez da ih moramo montirati. Radi se o slojevima drva i tekstila koji su osmišljeni zahvaljujući novim tehnologijama a rezultat su lagani i čvrsti objekti za uređenje doma.

woodskin


Cjenovno nisu visoko pozicionirani - upravo je to još jedna od pozitivnih strana Wood Skin namještaja, on je praktičan na svim područjima, što je i bio cilj dizajnera i tehnologa koji su u potrazi nečime što si može priuštiti svatko. A da opet bude lijepo i moderno i to doslovno - kako iskoristiti tehnike novog doba da bi unaprijedili svijet namještaja i uređenja doma. Ali i hotela - javni prostori u Dubaiu već su dobili svoje primjerke.

Wood Skin Dubai


Dizajn kreće od izbora materijala - Wood Skin nudi razne drvene materijale, no istražuju i mramor, kao i laminate koji bi mogli ući u opcije za njihov origami namještaj. Između čvrstih ploha nalazi se tanki sloj posebnog tekstila. Namještaj se naravno dizajnira uz pomoć softwera, a nakon toga se komadi režu i spajaju u željene forme. Većina tih gotovih konstrukcija je samostojeća, te se u jednom potezu vraća nazad u plohu.

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location