Username *
Password *
Remember Me

Volite u svakom trenutku biti dobro informirani, a ne stignete surfati? Ili ste izgubili volju za traženjem vijesti između reklama na webu? Zato su tu Najnovije vijesti, Android aplikacija koja na jednom mjestu objedinjuje vijesti s vodećih hrvatskih portala (24 sata, Indeks, Večernji list, Jutarnji list, T portal, Dnevnik.hr, Slobodna Dalmacija, Novi list, Sportske novosti i Poslovni dnevnik). Aplikacija ne traži nikakav login pa su vijesti odmah pri ruci čim je preuzmete. Jednostavno i pregledno izgleda, a u rubrici Najnovije ćete pronaći zadnje pristigle vijesti bez obzira na temu.

 Čita novosti: Lahorka Cvitković

ap tjedna najnovije vijesti1


Ako vas zanima recimo samo Sport, u rubrici je trenutno više od 100 vijesti, a ostale kategorije su Vijesti (koje objedinjavaju sve teme), Biznis, Kultura, Tehnologija, Showbiz, Lifestyle, Fun i Auti. Kad ste u žurbi, možete samo preletjeti naslove, a članke koji vas zanimaju spremiti u favorite (koji se zovu Sve označeno) klikom na zvjezdicu iznad teksta. Naravno, mogu se i podijeliti, a ako hoćete vidjeti izvorni članak jednim klikom ste na webu s kojeg je vijest preuzeta.

ap tjedna najnovije vijesti2


Ako imate problema s vidom, možete podesiti veličinu slova, a od postavki su na primjer dostupni i automatsko ažuriranje te automatsko čišćenje pročitanih vijesti. Naravno, u svakoj rubrici možete i pretraživati novosti upisom pojma koji vas zanima. Obzirom da su joj izvor brojni portali, pronaći ćete više članaka o istoj temi što se meni sviđa jer ionako imam naviku vijest koja me zanima tražiti na više portala. Aplikacija ne bježi od činjenice da preuzima vijesti s domaćih news portala, štoviše – dodatno nudi izravan link na početnu stranicu svih portala čije novosti prikazuje. Uz to, nudi još nekoliko korisnih linkova koji štede koju minutu za tipkanje pojma u tražilicu pa ste u trenu na Njuškalu, Forumu i Coolinarici!

 

ap tjedna najnovije vijesti3ap tjedna najnovije vijesti4ap tjedna najnovije vijesti5ap tjedna najnovije vijesti6ap tjedna najnovije vijesti7

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location