Username *
Password *
Remember Me

Svijet nije kakvim se čini, a gravitacija je nestalna u novootvorenom Muzeju iluzija u zagrebačkoj Ilici 72. Otkrijte najveću zbirku holograma u ovom dijelu Europe i preko 70 eksponata koji će vas oduševiti, iznenaditi ili zbuniti jer u tom prostoru pouzdano ništa nije onako kako izgleda na prvu!

Muzej Iluzija 03

Muzej iluzija nudi intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo u zabavnoj avanturi za sve generacije. Kroz atraktivne i zabavne varke, posjetitelji će mnogo naučiti o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti te će moći bolje razumjeti zašto oči vide stvari koje mozak ne razumije.

Zamislite da se odupirete gravitaciji u kosoj sobi, kako se osoba s kojom ste došli odjednom smanjuje ili povećava, kako stvarno vidite rupu bez dna, kako poslužujete nečiju glavu na pladnju i sve to ovjekovječujete fotografijom u beskonačnoj sobi!

Muzej ima i pametnu igraonicu koja kroz razne didaktičke koncepte i Dilemma igre pretvaraju igraonicu u pravi fitness za mozak, dok muzejski shop nudi 3D rasvjetu, didaktičke igračke za sve uzraste i suvenire, a sve kako bi posjetitelji sa sobom ponijeli iskustvo čuđenja i otkrivanja koje ne prestaje izlaskom iz pravog carstva iluzija!

 

Muzej Iluzija 01Muzej Iluzija 09Muzej Iluzija 12Muzej Iluzija 13

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location