Username *
Password *
Remember Me

Pa nećemo valjda ljeti provoditi puste sate u kuhinji! Brzo & fino bi, bar sudeći po imenu, trebala biti idealna ljetna kuhinjska aplikacija. Ako imate Android ili iPhone, možete je besplatno preuzeti i baciti se na brzinsko kuhanje. Starta s četiri rubrike – Protresi, S.O.S, Recepti i Savjeti. Protresi je rubrika za avanturiste kojima je svejedno što kuhaju, samo da se kuha – kad protresete telefon, nasumično će vam izbaciti jedan recept pa se odmah možete baciti na posao.

Kuha: Lahorka Cvitković

 brzo i fino1

Ako nemate ideju što kuhati, ali imate par sastojaka koje bi htjeli koristiti, S.O.S. će predložiti recepte u skladu s namirnicama koje ste označili. Ponudit će ih priličan broj pa ćete možda ipak morati skoknuti do najbližeg dućana, no bar će razmisliti umjesto vas, a možda predložiti i nešto što nikad niste isprobali. Rubrika Recepti može se pretraživati po vrstama jela. Svi recepti imaju (lijepu) fotografiju gotovog jela, procijenjeno vrijeme pripreme, detaljnu listu sastojaka i upute za pripremu i kuhanje, odnosno pečenje.

 brzo i fino2

Zgodan dodatak za vegetarijance – ne morate otvarati svaki recept da vidite je li meso na popisu sastojaka – svaki recept bez mesa označen je listićem pored naziva i osnovnih podataka o jelu. Netko se to dobro sjetio! U rubrici Savjeti može se pronaći zgodnih stvari pa sljedeći put ne morate guglati kako odmjeriti sastojke ako nemate vagu. Recepata je stvarno puno pa uz Brzo & fino sigurno možete izgurati cijelo ljeto. Dobar tek!

brzo i fino3brzo i fino5brzo i fino6brzo i fino7brzo i fino11brzo i fino12

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location