Username *
Password *
Remember Me

Uvesti ritual vjenčanja u digitalno doba kod nas su odlučile dvije kreativke  - Ana Kelava & Andrea Šipek. Osmislile su brend Vjenčanje za pamćenje i krenule u avanturu, pa sada mladenci imaju svoje persolanizirane pozadine, sve u skladu s pričom kako se par upoznao i ostatkom kreativne strane velikog dana!

Mornarska pozadina za mobitel 300dpi

- Puno razmišljamo o mladencima i koji su sve potencijalni stresovi pri organizaciji vjenčanja. Jedan od njih je da imaš tetku u Americi, a strinu na Novom Zelandu. Hoće li pozivnica stići na vrijeme? Razmišljali smo i o takvim detaljima. Za tetku i strinu dizajniramo online pozivnicu koja putuje mailom i stiže na vrijeme na pravu adresu. No, ni tu nismo stale s idejama jer treba ići u korak s novim tehnologijama. Ukratko, tko još može zamisliti život bez mobitela? Mi smo si same odgovorile i zato smo za naše drage mladence osmislili personaliziranu pozadinu za mobitel. To jednostavno znači da mobitel krasi pozadina s vašom ljubavnom pričom, s istaknutim imenima te datumom vjenčanja - .

Recept za ljubav pozadina za mobitel 300dpi


Ideja o pokretanju vlastitog posla, dogodila se jednog zimskog, kišnog predvečerja dok su ispijale Martini i pričale o pozivnicama za skorašnje Andreino vjenčanje koje je Ana kao grafički dizajner trebala (i željela) napraviti. Stvar je u tome što Andrea nije htjela obične pozivnice. Vrijeme je bilo za nešto novo! - Ideja je puno, svakim danom sve više. Za početak izrađujemo gotovo sve opipljivo što je potrebno kako bi vjenčanje bilo za pamćenje. Pozivnice, zahvalnice, reveri i narukvice, brojevi za stolove, raspored sjedenja, dekoracije, pokloni za goste... A da bi vjenčanje bilo za pamćenje, potrebno je organizirati i djevojačku zabavu! Tematske zabave osmišljavamo do najmanjeg detalja! - vele Ana i Andrea.

Mornarska PLAKAR I MOB FB

Cvijeće pozivnica MOB 300dpi

mornarska pozivnica 300dpi

Čudesno srce pozadina za mobitel 300dpi

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location