Username *
Password *
Remember Me

Iako su tableti super praktična stvar, ponekad nam ipak treba tipkovnica – za te je naše tech potrebe LG osmislio tipkovnicu Rolly koja se u jednom potezu pretvara u štap koji stane u prosječnu torbu. Tu su i nove slušalice za gamere s vrhunskim zvukom iz Logitecha i zvučnici iz Samsunga s 360° zvukom pametne telefone, tablete i pametne satove.

LG Rolly Keyboard 2


LG-eva tipkovnica Rolly (model KBB-700) sklapa se duž četiri reda kako bi se pretvorila u lako prenosiv štapić koji stane u svaki džep ili torbu. Dolazi s tipkama s jasnim kontrastom i stalkom na izvlačenje za mobilni uređaj. Tipkanje je iznimno praktično, a udaljenost između središnjih dijelova dviju susjednih tipki (tzv. key pitch) je 17 mm što je gotovo jednako 18 mm karakterističnih za većinu tipkovnica za osobna računala.

LG Rolly Keyboard

Tipkovnica otporna na udarce je izrađena od dugotrajne polikarbonatne te crne ABS plastike, a tipkanje pruža taktilnu povratnu informaciju koju fleksibilne silikonske tipkovnice ne mogu ponuditi. Dvije čvrste ručice na izvlačenje drže pametni telefon ili tablet dijagonale do 10 inča u uspravnom položaju. Razmotavanjem tipkovnice Rolly pokreće se funkcija automatskog uparivanja pa je jednostavno povezati dva različita uređaja istovremeno putem Bluetootha 3.0, a prebacivanje među tim uređajima vrši se jednostavnim pritiskom tipke. Jedna AAA baterija dovoljna je za do tri mjeseca prosječne uporabe.

LG Rolly Keyboard 4

 

— Logitech je predstavio nove gaming slušalice Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset i Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset. Osim pomno dizajniranih Pro-G zvučničkih jedinica, nove slušalice je u ukupnosti osmislio Logitechov inženjerski tim koji ima 25-godišnju tradiciju u segmentu audio razvoja. Novi dizajn je tako rezultirao gaming slušalicama koje donose superiorno iskustvo zvuka.

Logitech G633  2

Slušalice su u potpunosti prilagodljive, imaju RGB rasvjetu, zvučničku ploču s pozadinskim osvjetljenjem i programibilne G tipke. Kad ih se poveže s Logitech Gaming Softwareom možete prilagoditi postavke zvuka, stvoriti vlastiti profil ili jednostavno spremiti svoje omiljene EQ. 

logi G933 artemis spectrum sluske

Logitech G633 i G933 su prve slušalice koje nude i Dolby i DTS:X surround opcije za igrače. Pro-G audio jedinice i surround tehnologija pružaju realističnost u igri, omogućujući da jasno čujete neprijatelje koji se šuljaju u igrici ili posebne zvučne signale. DTS:X tehnologija koristi kalibriranje i obradu koja igračima i zaljubljenicima u zvuk donosi kao nikad do sada zvuk nalik studijskom, podržan od 7.1 sustava kojim se može podesiti zvuk prema vlastitim željama. Kombinacija DTS: X i Dolbyjeve duge povijesti filmskog zvuka daje igračima uistinu nevjerojatno iskustvo zvuka. Slušalice će biti dostupne u rujnu 2015. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1499,00 kuna za G933, odnosno 1279,00 kuna za G633.

Logitech G633Samsung je proširio liniju bežičnih 360° zvučnika s tri nova modela koji će biti predstavljeni na sajmu IFA 2015 – R5, R3 i R1. Modeli zvučnika R5, R3 i R1 s 360° zvukom unaprijeđeni su dodatnim značajkama kao što je ugrađeno sučelje tap-and swipe i poboljšana aplikacija Multiroom za pametne telefone, tablete i pametne satove.

Modeli R5, R3 i R1 nasljednici su hvaljenih modela zvučnika R7 i R6 te pružaju istu kvalitetu i uravnoteženost zvuka uz vrhunski dizajn što im omogućuje da se uklope u svaki dom.

Samsung R1 cr

 - S dodatnim modelima zvučnika donosimo još kvalitetniji zvuk s dizajnom koji je jednostavan i elegantan te koji donosi intuitivnije korisničko sučelje – izjavio je Jurack Chae, viši potpredsjednik tvrtke Samsung Electronics. - Modeli zvučnika R5, R3 i R1 pomoći će učvrstiti Samsungovu vodeću poziciju u segmentu kućanskih audio proizvoda - . 

Modeli R5, R3 i R1 povezuju se s ažuriranom aplikacijom Multiroom za pametne telefone i tablete koje pokreće operativni sustav Android i iOS, što omogućava jednostavno dijeljenje glazbe preko Wi-Fi povezanih uređaja u cijeloj kući. Također, aplikacija omogućuje korisnicima jednostavan pronalazak i odabir glazbe kao i kreiranje liste omiljene glazbe preko samo jednog zaslona.

 

Samsung R5 cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location