Username *
Password *
Remember Me

Planirate li bar kratki bijeg iz grada za Novu godinu ili u onom tjednu iza kad baš nitko u Hrvatskoj ne radi? Pritom će vam dobro doći neka od aplikacija za planiranje putovanja. Sigurno ste bar jednom u životu pretraživali Booking.com u potrazi za povoljnim smještajem, no možda niste znali da imaju i besplatnu aplikaciju za iPhone i Android.

Priprema se za put: Lahorka Cvitković

 Booking8

Za početak je dovoljno napraviti svoj Booking.com account koji zatim možete koristiti gdje god želite – na računalu, mobitelu ili tabletu. Sinkroniziraju se sva pretraživanja, sve lokacije i objekti koje ste pregledali, kreditne kartice koje ste unijeli itd. Aplikacija je napravljena da vam putovanje učini što jednostavnijim – na primjer, ako ste unaprijed rezervirali smještaj, dobit ćete offline potvrdu rezervacije pa po dolasku na odredište ne morate bjesomučno tražiti otvorenu Wi-Fi mrežu.

 Booking

Dostupne su i karte pa ćete lako pronaći put do lokacije na kojoj ste smješteni, a služba za korisnike će priskočiti u pomoć ako se izgubite. Rade od 0 do 24, a možete ih nazvati ili im poslati e-mail. Ako spontano odlučite produžiti boravak, možete dodati još jedno ili više noćenja, a i otkazivanje rezervacije nije komplicirano.

 Booking2

Moguće je i brzinsko rezerviranje smještaja – ako trebate sobu za večeras, aplikacija će vam ponuditi najbolje cijene smještaja u blizini, a možete i sami pretraživati odredišta – u bazi ih je više od 41 000. Možda ćete lakše pročitati i kako su neki lokaciju ocijenili drugi posjetitelji. Naravno, prilikom pretrage možete odrediti raspon cijene, broj zvjezdica objekta, vrstu smještaja, dodatne sadržaje koji vas zanimaju… Uglavnom, dosta su dobro posložene opcije sužavanja pretrage da biste kao rezultate dobili ono što bi vam moglo najbolje odgovarati. Dodatna dobra stvar je ta što, nakon rezervacije, možete preuzeti besplatan vodič s personaliziranom mapom, restoranima, popularnim atrakcijama i preporukama, koji možete koristiti offline. Sretan put!

 

 Booking3Booking4Booking5Booking6Booking7Booking8

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location