Username *
Password *
Remember Me

Jedno bez drugoga ne može: sportašima su potrebna dostignuća novih tehnologija koje su u svijetu pokreta postale neizbježna prednost, a mišići rade ostalo. S time se slaže i vrhunski američki elitni Reebokov tim - Rich Froning Jr., Dan Bailey, Chyna Cho i Margaux Alvarez - proglašen prvakom na Reebok CrossFit Invitational natjecanju u Madridu.

REEBOK44

Reebok, kao ekskluzivni partner ovog natjecanja, s velikim izborom CrossFit odjeće i obuće, predstavio je i novu kolekciju za proljeće 2016. Reebok CrossFit Speed Trainer, idealnih performansi, dizajnirana  posebno za vježbe visokog intenziteta na bazi Cardio i CrossFit treninga, stiže u shopove već početkom sljedeće godine.

REEBOK45


Na drugom je kontinentu, onom američkom, predstavljena nova Adidasova tenisica: Nomad Adidas Originals, spoj Originals naslijeđa i inovativnih Boost i Primeknit tehnologija. Naslanjajući se na progresivne modele tenisica kao što su Micro Pacer, Rising Star i Boston Super, Nomad kreacija elemente iz prošlosti stavlja u moderan kontekst. Stvorena je, ističu u kompaniji, za urbane nomade.

ADIDAS


Uz London, New York i Berlin te druge svjetske metropole, nedavno je redizajniranim Reebok koncept storeom Zagreb dobio novu, globalnu FitHub destinaciju. Na ukupno 120 m2, uređen poput teretane s namještajem i spravama za vježbanje, FitHub store Arena Zagreb utjelovljuje sportski duh i zajedništvo, inovativnost, ambicioznost te snažnu volju za uspjehom.

iva reebok cr

Na toj lokaciji možete dobiti i stručne savjete fitness trenera, nutricionista i fizioterapeuta – sve što je potrebno kako bi se ostvarili najbolji sportski ciljevi. Za sve ljubitelje sportske opreme, Reebok je predstavio najbolju sportsku opremu za trening, trčanje, ples, aerobic, yogu, kao i ekskluzivne Reebok CrossFit kolekcije za funkcionalni trening i Reebok Spartan Race kolekciju za trčanje. Ponuda je bogatija i za linije Studio za žene i Yoga te lifestyle kategorijom Classic.

 

ADIDAS2

Adidas Originals Nomad

 

 

REEBOK2 cr

Natjecanje u Madridu

REEBOK3REEBOK33

Reebok St66 cr

Spotska atmosfera na Reebok eventu @ Arena centar

REEBOK11REEBOK12REEBOK23