Username *
Password *
Remember Me

Ljudi, Božić je za točno dva tjedna! Ako tijekom godine niste uštedili posebni budžet da možete poharati Ikeu i kupiti hrpu blagdanskih ukrasa, a pritom ste i kreativac koji voli napraviti stvari svojim rukama – eto idealne aplikacije za vas.

Kreativka: Lahorka Cvitković

CHRISTMAS DECO APP TJEDNA 6 cr

DIY Christmas Decorations (za Android) je galerija fotografija s mnoštvom ideja za lijepe božićne dekoracije. Za pojedine ne postoje pisane upute, već samo niz fotografija iz kojih je detaljno vidljivo kako napraviti ukras, a za kompliciranije postoje korak-po-korak upute te popis svega potrebnog za izradu. Ima dosta ideja za dekoracije od stvari koje sigurno imate u kući, no možda vam nije palo na pamet da uz malo mašte i dodataka mogu postati super blagdanski ukras.  

CHRISTMAS DECO APP TJEDNA 1

Koliko sam mogla procijeniti, svim ukrasima je zajedničko da nisu skupi – puno je bitnije uložiti malo dobre volje i vremena. Ako imate klince, vjerojatno će im biti zabavno da jedan dan kod kuće imaju kreativnu radionicu božićnih dekoracija. Ima i nekih jako zgodnih sitnica koje mogu poslužiti kao super božićni poklon i znak pažnje, kojem je najveća vrijednost upravo to što ste ga napravili sami. Sretno vam bilo rezanje i lijepljenje – nadam se da ćete uživati!

CHRISTMAS DECO APP TJEDNA 2CHRISTMAS DECO APP TJEDNA 3CHRISTMAS DECO APP TJEDNA 4 crCHRISTMAS DECO APP TJEDNA 5 crCHRISTMAS DECO APP TJEDNA 7 crCHRISTMAS DECO APP TJEDNA 8 crCHRISTMAS DECO APP TJEDNA 10 cr