Username *
Password *
Remember Me

Xperia X serija utjelovljuje novu viziu brenda Sony Mobile dodavanjem novih elemenata inteligentne tehnologije na već postojeće popularne Xperia karakteristike: kameru, bateriju i dizajn, s namjerom da svakodnevicu učinimo pametnijom i jednostavnijom. Teško je, ali ne i nemoguće predvidjeti neočekivano – Xperia kamera nove generacije podiže snimanje spontanih fotografija na sasvim novu razinu, omogućavajući vam da oštro fokusirate čak i neplanirane trenutke inspiracije. Potpuno novi prediktivni hibridni auto fokus u modelima Xperia X i Xperia X Performance, razvijen u bliskoj suradnji sa Sonyjevim inženjerima α fotoaparata, omogućava vam da odaberete objekt, a zatim predviđa njegovo kretanje, pa možete savršeno fokusirati bilo koju akciju, a fotografije neće biti mutne.

Xperia X

Napredne funkcije zahtijevaju izdržljivu bateriju pa X serija ima Sonyjevo pametno upravljanje potrošnjom baterije koje omogućava trajanje do dva dana1. Ne samo da će telefon raditi duže uz samo jedno punjenje, već je po prvi put na smartphoneu Sony unaprijedio samu tehnologiju punjenja sa Qnovo Adaptive Charging tehnologijom – što znači da je i životni vijek baterije dvostruko duži nego prije2. Svaki telefon napravljen je tako da iskoristi maksimum svojih mogućnosti uz Qualcomm Snapdragon 650 procesor (Xperia X), Qualcomm Snapdragon 820 procesor (Xperia X Performance) i Mediatek Helio P10 procesor (Xperia XA).

 

xperia ear

Xperia Ear – brend je predstavio i malu Bluetooth slušalicu koja bi morala služiti kao osobni pomoćnik, odgovarati na ekranu na naše verbalne naredbe i slično. Može zvučno obilježiti poruke, pozive i brojne druge aktivnosti mobitela.
Tu je i mala kamera – jednostavno prozvana Xperia Eye koja ima sferičnu leću od 360 stupnjeva. Mala je, stane na vestu ili gdje god je želimo postaviti jer je u obliku klipse. Može, sugerira Sony, služiti za lakše v-loganje ili pravljenje dnevnika.

xperia eye