Username *
Password *
Remember Me

Znam da nije baš prigodno uoči Uskrsa, ali naletjela sam na stvarno fora aplikaciju pa je upala u ovaj tjedan. LinkedIn Job Search dostupan je za Android, iPhone i Windows Phone modele, a daje vam neke stvarno zgodne alate koji pomažu da lakše pronađete dobar posao – ili da posao pronađe vas.

Zna čemu služi LinkedIn: Lahorka Cvitković

LINked in ap tjedna1

 

Moja iskustva s LinkedInom su jako dobra: u barem desetak slučajeva mi se dogodilo da me headhunteri nazovu i ponude mi neki zanimljiv posao na temelju LinkedIn profila, a ne jednom su mi putem LinkedIna došli neki zanimljivi projekti koje sam odradila. Zato, ako ste u potrazi za poslom, svakako uložite malo vremena da napravite dobar LinkedIn profil – vjerujte, stvarno se isplati!

Aplikacija je besplatna i jednostavna za snalaženje. Ako na telefonu već imate instaliranu LinkedIn aplikaciju, ne morate se logirati, automatski će vas prepoznati i ponuditi vam da se eventualno logirate pod nekim drugim profilom.

LINked in ap tjedna8

Uz pomoć aplikacije brzo i jednostavno ćete pronaći nove otvorene poslove uz pretragu koja se temelji na lokaciji (znači, ako pakirate kofere za Irsku ili Njemačku, stvar također funkcionira), nazivu radnog mjesta ili ključnim riječima. Poslove filtrirate i po tvrtki, datumu oglasa za posao te po relevantnosti. Možete dobivati i automatske preporuke i obavijesti na temelju svog profila, poslova koje ste pregledali i spremljenih oglasa. Usput uvijek možete pravo balkanski pogledati i koga znate u nekoj tvrtki ili tko je povezan s nekim bitnim u tvrtki koja vas zanima. Naravno, ponuđena je i mogućnost prijave za posao u tvrtci sa svojim LinkedIn profilom u samo nekoliko klikova (točnije dodira). Možete i spremiti poslove koji vas zanimaju te nastaviti pretraživati. Sve to radite u potpunoj privatnosti jer vaši kontakti s LinkedIn mreže pojma nemaju da vi pregledavate dostupne poslove, što je posebno praktično ako vam je šef LinkedIn frend. Sretno u traženju posla!

LINked in ap tjedna2LINked in ap tjedna4LINked in ap tjedna3LINked in ap tjedna5