Username *
Password *
Remember Me

Volite li gadgete koji prate vaš aktivan život? Sada Samsung ima nešto novo - Gear Fit2 sportsku narukvicu i Gear IconX bežične slušalice (idealno za one koje živciraju žice tijekom trčanja i skakanja). - Pri dizajniranju oba ova uređaja vodilo se računa o fitness potrebama korisnika, pa tako uređaji pružaju mogućnosti kao što su precizno praćenje kretanja ili samostalna reprodukcija glazbe, a sve kako bismo korisniku omogućili da doživi najbolje fitness iskustvo – objavio je Samsung.

4 Gear Fit2


Gear Fit2 ima ugrađen GPS i senzor otkucaja srca, koji nude precizno mjerenje i praćenje rutine vježbanja, uz trenutne povratne informacije o tijeku vježbanja. Tu su i Gear IconX, potpuno bežične slušalice koje također mogu pratiti tijek vježbanja i korisnika obavještavaju o tijeku trčanja. Oba uređaja osmišljena su kako bi ih mogle koristiti osobe različitih razina kondicije, bilo da treniraju za maraton ili idu u svakodnevnu šetnju.
- Živjeti zdravo izuzetno je važno kako bismo uživali u životu. Naša nosiva tehnologija može unaprijediti postojeće rasporede vježbanja i objedinjuje fitness i zabavu. Gear Fit2 i Gear IconX specijalizirani su kako bi odgovorili na sve potrebe korisnika, u konačnici omogućavajući im da ostvare još bolje fitness iskustvo i svakodnevne aktivnosti – rekla je Younghee Lee, izvršna potpredsjednica marketinga u odjelu mobilnih komunikacija tvrtke Samsung Electronics.

3 Gear Fit2 cr

 

Gear Fit2 ima ergonomsko tanko kućište što ga čini ugodnim za svakodnevno nošenje. Za prikaz informacija zadužen je Super AMOLED zaslon visoke razlučivosti, a osim praćenja tijeka vježbanja može prikazati i obavijesti, poruke i drugi sadržaj s pametnog telefona. Ugrađen GPS i senzor otkucaja srca prati funkcionalnost automatskog praćenja aktivnosti, tako da uređaj sam može prepoznati trči li korisnik, hoda, vozi bicikl, koristi trenažer za veslanje ili eliptični trenažer. Samostalan reproduktor glazbe omogućava uživanje u glazbi bez potrebe za mobilnim telefonom.

2 Gear IconX cr

Gear IconX su lagane i udobne bežične slušalice koje u prodajnom paketu sadrže čepiće za uši različitih veličina, kao i silikonske leptire koji omogućavaju čvrsto sjedanje u ušnu školjku. Same slušalice automatski se aktiviraju kada ih korisnik postavi u ušni kanal, a omogućavaju jednostavno praćenje fitness aktivnosti uključujući udaljenost, brzinu, trajanje, otkucaje srca te utrošak kalorija, uz povezivanje s aplikacijom S Health. Značajka Voice Guide nudi trenutne glasovne informacije o tijeku vježbanja, a slušalice također mogu reproducirati glazbu samostalno, bez uparenog mobilnog telefona. Za povezivanje koriste Bluetooth tehnologiju, a interna memorija dostatna je za pohranu tisuću pjesama, čiju reprodukciju korisnici mogu pokrenuti dodirom ili klizanjem po vanjskoj površini slušalice.

 

1 Gear Fit21 Gear IconX cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location