Username *
Password *
Remember Me

Radi se o tenisicama – sport i kretanje podrazumijevaju apsolutnu udobnost i prilagođenost obliku stopala, stoga se najpoznatiji brendovi bore kako bi imali prednost i na tom području. Kreiraju nove tehnologije i ugrađuju ih u svoje modele: najnovija vijest stiže iz Reeboka koji je Power Frame inovaciju ugradio u svoju ZPump Fusion 2.5 kreaciju. - Power Frame inovacija, jedinstvena za ZPUMP Fusion, pomaže da zračna komora ostane priljubljena što bliže stopalu, prilagođavajući mu se na personalizirani način – objavio je Reebok.

IMG 2130


ZPump Fusion 2.5, zahvaljujući air-fit tehnologiji s posebnim zračnim punjenjem i regulacijom zraka, garantira besprijekornu udobnost i prilagodbu svakoj podlozi.
Za razliku od tradicionalnih modela tenisica, koji se često sastoje od preko 40 pojedinačnih dijelova, Rebook modeli sastavljeno su od samo tri ključna segmenta: Pump tehnologija (komora ispunjena zrakom koja je lagana i mijenja se prilikom pumpanja zraka, obavija stopalo individualno, kreirajući oblik koji odgovara stopalu, pričvršćuje ga i pruža maksimalnu pokretljivost i udobnost; u odnosu na raniju generaciju 2.0, znatno poboljšana, lagana i bešavna 360 °), Power Frame i karbonizirana pjena (središnji karbonizirani potplat koji jamči osjećaj lakoće i udobnost pri svakom koraku).
Pritiskom na Pump dugme na peti, zrak prolazi kroz ventile u zračnu komoru koja se puni, omogućavajući joj da izdigne gornjište i petni dio tenisice te se tako oblikuje prema stopalu trkača. Kako bi tenisicu u potpunosti prilagodili stopalu, neki trkači će dugme morati pritisnuti tri, dok će drugi to uraditi možda i deset puta. Da bi se zrak oslobodio, dovoljno je da se ispumpa pomoću ventila za otpuštanje.
Reebok ZPump Fusion 2.5 modeli dostupni su na hrvatskom tržištu u maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera po cijeni od 899,00 kuna.

IMG 2259IMG 2277IMG 2331