Username *
Password *
Remember Me

Inovacije u tekstilnoj tehnologiji stižu i iz Nikea, riječ je o tenkama koje možete nositi tijekom cijelog dana, nisu nužno za sport, a i izgledaju stvarno cool: - fleksibilnost ne znači uvijek i udobnost, kompliciranije je od toga - veli Dylan Raasch, glavni dizajner Nike Roshe Two tenisice i prethodnika Nike Roshe One, koji se u stvaranju vodi filozofijom: samo ono što je nužno. - Nike Sportswear dizajneri posebnu pozornost posvećuju ključnim atributima kada dizajniraju obuću koja je namijenjena nošenju kroz cijeli dan – objavio je danas sportski brend.

ROSHE TWO MENS original cr


- Unutrašnjost obuće u početku je služila za prikrivanje šavova na kraju cipele - objašnjava Raasch – dok danas predstavlja prvi sloj sistema podstave. Kako bismo postigli maksimalnu udobnost, dizajn Nike Roshe Two koristi dual – density memorijsku pjenu s novim inovativnim đonom koji pruža poboljšanu fleksibilnost. U kombinaciji s novom, tri fuzijskom IU sredinom, Nike Roshe Two ima tri jedinstvene razine gustoće koje su usmjerene na kompresiju te pružaju izdržljivost koja je postojana tijekom cijelog dana - .

Roshe Two Flyknit Womens 5 native 600


- Obuća koja je namijenjena nošenju cijeli dan trebala bi biti poput rukavice za vaše noge - Raasch objašnjava. - Ako se vaše noge nakon ludog dana osjećaju odlično, tada smo dobro obavili svoj posao - . Uz pružanje udobnosti ispod i iznad noge, obuća koja se nosi cijeli dan mora predvidjeti fiziologiju koja se veže uz takvu vrstu obuće: noge nateknu, a temperatura unutar cipele povećava se s prolaskom sati. Lagani gornji dio Nike Roshe Two pruža rastezljivost i omogućava nozi da diše, dok donji dio istovremeno pruža pripadajuću potporu.
Modeli Nike Roshe Two(999,00 kn) i Nike Roshe Two Flyknit (749,00 kn) dostupni su putem shopa na nike.com.

ROSHE TWO FLYNIT MENS original crROSHE TWO FLYNIT WOMENS original cr

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location