Username *
Password *
Remember Me

Osvježenje u uređenju interijera donosi tvrtka Tech Garden koja daje mogućnost stvoriti umirujući osjećaj vrtnog zelenila ili šume u radnom i životnom prostoru bez bilo kakvog održavanja. Priroda pozitivno utječe na mentalno zdravlje, smanjuje depresiju, ima snažan utjecaj na socijalno raspoloženje, smiruje, podiže energiju i općenito nas oslobađa od stresa. Osim toga, zelena je boja predstavnica opuštanja.

Zid šuma1

Sada Tech Garden biljkama i zelenilom može popunili i „oživjeti“ svaku prazninu modernog prostora, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim zidovima. Naime, interijere mogu krasiti stabilizirani zeleni zidovi od mahovine i cvijeća, mala i velika stabla, bonsai stabalca, kugle od mahovine – bez zalijevanja, podrezivanja, sunca, tla i drugog načina brige. - To je moguće zahvaljujući novoj tehnologiji stabilizacije, kojom biljke zadržavaju svoju fleksibilnost i prirodnu svježinu bez potrebe daljnjeg održavanja; ne trebaju zalijevanje, svjetlo ili prehranu dugi niz godina, a instalirati se mogu u najmračnijim i klimatiziranim dijelovima interijera bez straha da će uvenuti. Stabilizirane biljke su 100% prirodne, a stabilizacija je jedinstven proces, potpuno ekološki – objavio je Tech Garden.

Restoran

U interijere se može unijeti raznoliko bilje u različitim oblicima kao što su bonsai stabalca, živice, fikusi i eukaliptusi, jumbo stabla, palme i borići, cvijeće, totemi, topiary stabla; zatim stabilizirani biljni okviri- uokvirene pločice od mahovine ili lišajeva ukrašene paprati, lišćem i cvijećem, te ukrasni zidovi od mahovine ili zid šuma i kišna šuma. Moguće je napraviti i logotipe i natpise od mahovine, velike i male ukrasne kugle od mahovina, cvijeća, bršljana te čak dekorirani namještaj.

RecepcijaSalon namještajaTorbe shoppingValovi od lišaja 2