Username *
Password *
Remember Me

Sve češće, naše standardne stvarčice podsjećaju na SF filmove: LG Electronics (LG) će na sajmu CES u Las Vegasu u siječnju predstaviti svoj futuristički lebdeći prijenosni zvučnik (model PJ9). Ovaj bežični zvučnik lebdi u zraku iznad prateće postaje i pruža zvuk visoke kvalitete uz mogućnost reprodukcije glazbe, podcasta i drugog audio sadržaja u domu, ali i vanjskom okruženju.

LG Levitating Portable Speaker


Naš najnoviji dodatak rastućoj liniji premium bežičnih audio uređaja privlači pozornost, a ujedno potvrđuje da je LG ozbiljan u svojoj namjeri da potrošačima ponudi nešto novo. U potpunosti smo predani istraživanju novih koncepata i inovativnom dizajnu kad je riječ o naprednim audio proizvodima, a PJG je najnoviji primjer ove naše predanosti. Brian Kwon, predsjednik Uprave kompanije LG Home Entertainment.

LG PJ9 stvara ovaj nevjerojatni vizualni efekt pomoću snažnih elektromagneta koji se nalaze unutar levitacijske postaje. Zvuk reproducira u 360 stupnjeva, a dizajn mu je inspiriran lopaticama turbine. Zahvaljujući subwooferu ugrađenom u postaju tu je i duboki bas, dok je tehnologija Dual Passive Radiator zaslužna za odličnu reprodukciju srednjih i visokih tonova.

Kad baterija nakon 10 sati počne slabjeti, ovaj se pametni prijenosni zvučnik automatski spušta na postaju i bežično se puni, bez ikakve intervencije korisnika ili prekida u reprodukciji glazbe. Oznaka IPX7 znači da PJ9 može podnijeti nepovoljne vremenske uvjete kad ga se koristi vani. Za dodatnu praktičnost, tu je tehnologija Multipoint koja omogućava povezivanje zvučnika s dvama uređajima preko Bluetootha istovremeno.

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location