Username *
Password *
Remember Me

Veze koje se stvaraju u našem mozgu inspirirale su korejsku dizajnericu Jungsub Shim koja je kreirala stolac napravljen 3Doodlerom, stilusom koji pušta plastiku i tako na licu mjesta kreira proizvod. Stolac je doslovno crtala u zraku, podižući ga par mjeseci, kako bi ovim za sada umjetničkim procesom, nastao proizvod na koji sada može udobno sjesti. Rad je napravila za studij na Hongik University u Seoulu. 3D print i dalje je atraktivan alat za umjetnike i dizajnere, no koristi se naveliko i u industriji, ponajprije za izradu prototipa. Ovdje je zanimljiv način rada jer spomenuti stilus umjetniku daje otvorene ruke da stvara na licu mjesta, u prostoru, on se ponaša kao kipar.

 

jungsub shim connect chair1


Ovaj projekt zapravo vizualiziraju veze i način na koji ljudi danas žive – povezani su na sve načine. Osim toga predstavlja i efekt slučajnosti kad se neka konekcija nađe u blizini ili strukturi druge. Slično je i u svakodnevnim situacijama. Jungsub Shim.

 

 jungsub shim connect chair1

Jungsub Shim na svom stolcu napravljenom "crtanjem" u prostoru

jungsub shim connect chair1jungsub shim connect chair1jungsub shim connect chair1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.