Username *
Password *
Remember Me

Ups, nema mlijeka? Nema frke, utipkaš na zaslon frižidera, naručiš iz dućana, stigne ti za pola sata. Kako bi ove stvari što prije krasile svaki dom, Visa Inc. lansirala je danas novi Inovacijski centar u Londonu, kao prostor za suradnju s financijskim institucijama, trgovcima i drugim partnerima. Klijentima i partnerima bit će omogućen pristup Visinoj tehnologiji kroz razvojnu platformu. U prostoru će se odvijati i praktične prezentacije interneta stvari, virtualne stvarnosti i biometrije, a uključivat će i primjere umreženih okolina u svakodnevnom životu, poput naručivanja namirnica putem hladnjaka.

 

 CL Raffello High Gloss White Web
Inovacijski centar Visa @ London


Na lansiranju Visinog novog Inovacijskog centra u Londonu, Visa Inc. (NYSE: V) danas je najavila da će do kraja ove godine više od 12 europskih zemalja usvojiti uslugu Visa Token, novu tehnologiju koja omogućava sigurnija i praktičnija mobilna i internetska plaćanja tako što zamjenjuje informacije o računu potrošača s jedinstvenim digitalnim kodom.
Tehnologija se već koristi za omogućavanje sustava mobilnog plaćanja u 27 zemalja diljem svijeta, uključujući i Francusku, Irsku, Poljsku, Švicarsku i Ujedinjeno Kraljevstvo, s više od 1300 partnerskih financijskih institucija. Visa radi sa svojim klijentima i partnerima kako bi proširila uporabu tehnologije na još više zemalja i na internetsko plaćanje.

 

 CL Raffello High Gloss White Web
Foto: via

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.