Username *
Password *
Remember Me

U masi smart nakita i gadgeta, jedan od najljepših je definitivno Bellabeat Leaf koji prati san, otkucaje srca, prijeđene kilometre, neaktivnost te smanjuje stres. Radi 24 sata dnevno, tijekom spavanja, meditacije ili fizičke aktivnosti te bežično sinkronizira rezultate s Bellabeat aplikacijom na operativnim sustavima iOS i Android. Ako se osjećate pomalo izgubljeno u svakodnevici, možda bi vam pomogla spravica poput ove koja vam može na jednostavan način prezentirati obrasce koji podižu stres.

Bellabeat


Leaf Urban može izdržati izloženost na prskanje vode te ga pokreće zamjenjiva baterija koja traje do 6 mjeseci. Izrađen je od elegantnog i ekološkog kompozita drva obrađenog na način da izgleda poput kamena u kombinaciji s nehrđajućim čelikom, a model u Vip ponudi, za 999 kn, Bellabeat Leaf Urban dolazi u dvije boje: Silver i Rose Gold.

Bellabeat je hrvatski startup, osnovan 2014. godine, koji stvara lijepe, inovativne proizvode koji pomažu ženama lakše pratiti svoje cjelokupno zdravlje te povezati tijelo s umom kroz različite faze života.

 

 Bellabeat
Nourished life blog 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location