Username *
Password *
Remember Me

Nedjelja će biti sunčana, skočite do Jaruna i isprobajte ili čak kupite (po promo cijeni) električni bajk gdje možete upoznati modele KTM, Focus i Kalkhoff. Samo trebate ponijeti osobnu iskaznicu te ispuniti pristupnicu. Nakon toga, na raspolaganju je 25 najmodernijih modela e-bicikala i pola sata  besplatne testne vožnje. Sve skupa organizira poznati dućan sportske opreme, Hervis. Nakon Zagreba sve skupa seli se po ostalim gradovima.

 0428 Kalkhoff eBikes hpr cr
Kalkhoff


E-bicikl je vozilo bez emisija štetnih plinova, a pedaliranjem doprinosi zdravlju vozača. Za njegovo posjedovanje nije potrebna vozačka dozvola, kao ni registracija. Sigurnosna karakteristika ovog bicikla jest da se pri brzinama od 25km/h motor automatski gasi i prebacuje na pogon pedaliranja. Osim toga, električni bicikli postaju sve pristupačniji i manje stresan odabir – rješenje su za probleme visokih cijena goriva, prometne gužve i pronalaženje mjesta za parkiranje. Kako bi se motor aktivirao potreban je pritisak na papučicu, a baterija je dovoljna za vožnje od 60 do 170 km ovisno o težini vozača, kvaliteti ceste, nagibu, vjetru, tlaku u gumama itd. Nakon što se baterija potroši, punjač se jednostavno priključi na utičnicu i za 5-7 sati bicikl je spreman za polazak.

 

 0428 Kalkhoff eBikes hpr cr

Kalkhoff

0428 Kalkhoff eBikes hpr cr
Focus

 


                  

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.