Username *
Password *
Remember Me

Amplius Electronics je pokrenuo crowdfunding kampanju za novčana sredstva za izradu Rubico pametnog privjeska. Cilj je prikupiti fond od 30,000 USD kojim će se dovršiti proizvodni alati, pokrenuti proizvodnja, aonda i lansirati proizvod na međunarodno tržište.

amplius startup spark smart keychain rubico 1

Amplius Electronics je predstavio svoj proizvod Rubico, pametni privjesak koji služi kao power bank, odnosno punjač za mobitele, ima memoriju kao USB, te NFC tag koji se može upotrijebiti za više funkcija. Prototip koji sada postoji, funkcionalan je i spreman za dalji proces izrade. Uz sami proizvod dolazi i mobilna aplikacija, koja korisniku omogućava prijenos podataka s mobilnog uređaja na pametni privjesak, praćenje stanja o količini slobodne memorije na privjesku, kao i mogućnost snimanja video uradaka i fotografija direktnom pohranom na privjesak. Proizvod je namijenjen svim korisnicima smartphone uređaja.

amplius startup spark smart keychain rubico 1

Osnivački tim čine Marin Bevanda, Luka Vučina i Robert Rozić, studenti računarstva na Fakultetu strojarstva i računarstva u Mostaru. Irma Isak radi marketing za Amplius.

amplius startup spark smart keychain rubico 1amplius startup spark smart keychain rubico 1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.