Username *
Password *
Remember Me

LG (Electronics) danas je objavio da će LG Q6, pripadnik nove serije Q, biti prvi pametni telefon koji nudi FullVision zaslon nakon modela LG G6. Serija Q posjeduje mnoge popularne značajke LG-evih premium mobilnih uređaja po povoljnijoj cijeni.

LG Q6 ima i širokokutnu selfie kameru s kutom snimanja od 100 stupnjeva koja omogućuje ljubiteljima selfieja da u kadar uključe veliki broj prijatelja i članova obitelji. Poboljšan LG-ev UX 6.0 u potpunosti koristi prednosti omjera stranica FullVision zaslona od 18:9. Značajka Square Camera olakšava dijeljenje kvadratnih fotografija na društvenim mrežama ili stvaranje fotokolaža od više kvadratnih slika.

LG Q6


LG-eva Q serija najnovija je linija vrhunskih pametnih telefona srednje kategorije koji se mogu pohvaliti ključnim značajkama LG-evih premium telefona po izuzetno povoljnoj cijeni. Kao prvi najavljeni model u seriji, LG Q6 ima neka od najpoželjnijih inovativnih rješenja LG-evog premium modela G6 te elegantno kućište s FullVision zaslonom s minimalnim okvirom. Obitelj Q6 čine modeli – Q6+, Q6 i Q6α, a tri inačice namijenjene su raznim korisničkim skupinama s obzirom na kapacitet memorije i pohranu podataka. Tako Q6+ dolazi s 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a, osnovni Q6 donosi 3 GB RAM-a i 32 GB prostora za pohranu, a najpovoljniji Q6α dolazi s 2 GB RAM-a i 16 GB ROM-a.

 

 

 LG Q6LG Q6