Username *
Password *
Remember Me

Note osmica idealan je partner na putovanju: za urbane nomade idealna je opcija brzinskog prevođenja uz pomoć olovke. Naime, kada naiđete na internetsku stranicu na stranom jeziku, prelaskom preko odabranog teksta unaprijeđena S Pen Translate značajka omogućuje brzi prijevod ne samo pojedinih riječi već i cijelih rečenica na 71 jezik, kao i automatsko pretvaranje strane valute i mjernih jedinica – objavio je Samsung jučer na predstavljanju Note 8 u zagrebačkom MUO. Osim toga, tu je i super kamera.

 

 06 Samsung Galaxy Note8 cr


- Samsung je oduvijek bio orijentiran prema uvođenju novih standarda za kvalitetu kamera na pametnim telefonima, a Galaxy Note8 je njihova najbolja kamera do sada. Sjajna je Live Fokus značajka, koja omogućava kontrolu dubinske oštrine fotografije tako što korisniku omogućava prilagođavanje bokeh efekta prilikom pregledavanja fotografija i nakon snimanja fotografije, kao i Dual Capture pomoću koje obje stražnje kamere snimaju istovremeno - jedna široki, a druga uski kut – izjavio je fotograf Damir Hoyka.
Galaxy Note8 nudi skeniranje šarenice za poslovne korisnike. Na primjer, za korisnike koji rade u zdravstvu, građevinarstvu ili javnoj sigurnosti i koji se nađu u situaciji da trebaju otključati telefon, a ne mogu prijeći prstom preko ekrana ili skenirati otisak prsta.

 

06 Samsung Galaxy Note8 cr06 Samsung Galaxy Note8 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location