Username *
Password *
Remember Me

 

Samsung i Microsoft predstavili su Samsung HMD Odyssey, nove naočale, oglavlje za mixed reality iliti kod nas miješanu stvarnost. Zahvaljujući dvostrukom 3.5 inčnom AMOLED zaslonu, Samsung HMD Odyssey pruža super boje i dublje nijanse crne, prikazujući oštrije i živopisnije slike. Vidno polje broji 110 stupnjeva, a zvuk omogućuje surround 360° Spatial Sound kroz AKG slušalice. Koristeći ugrađeni mikrofon korisnici bez skidanja oglavlja mogu i razgovarati s ostalim igračima.

 

 Samsung HMD Odyssey 1 m

Za razliku od tipičnih headset zaslona nije potrebno instalirati nikakve dodatne senzore za pokret, dovoljno je priključiti se na osobno računalo i krenuti. Zbog mogućnosti sveobuhvatnog praćenja položaja korisnici nisu limitirani na ograničeni prostor tijekom svog iskustva u virtualnoj stvarnosti.

Samsung HMD Odyssey dolazi sa Six Degrees of Freedom1 (6 DOF) senzorima koji dopuštaju intuitivno i prirodno kretanje čime se stvara osjećaj stvarnog okruženja. S prilagodljivim kontrolnim kotačićem Samsung HMD Odyssey dizajniran je tako da pruža udobno i podesivo prianjanje.

Samsung HMD Odyssey dolazi s AKG slušalicama i nizom mikrofona za glasovno upravljanje te dva kontrolora pokreta. Nešto kasnije ove godine bit će dostupan u SAD-u, Kini, Koreji, Brazilu i Hong Kongu, a pred-narudžbe samo za SAD započele su 3. listopada 2017.

 Samsung HMD Odyssey 1 m

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.