Username *
Password *
Remember Me

Carita je u zagrebačkom beauty institutu Bliss predstavila novi kućni gadget: - My C.L.E. ( My Cinetic Lift Expert) prvi je multifunkcionalni uređaj koji pruža 4 funkcije za 4 rezultata - učvršćivanje, pročišćavanje, ujednačavanje tena i blistavost kože kombinirajući dvije energije profesionalnog uređaja, mirko struju i L.E.D. tehnologiju - .

Carita MyCLE


Carita je još davne 1960. godine na tržište plasirala prvi uređaj za njegu lica i tijela i na taj način omogućila kozmetičarima da osiguraju vrhunske rezultate. Od 2012. godine, njihov Cinetic Lift Expert uređaj koriste tisuće žena u Carita institutima diljem svijeta, a njegova snaga očituje se kroz čak 5 aplikacija poput Skin refiner špatule za ultrazvučno čišćenje lica, Perfect Contour mikro struje za aktivaciju facijalnih mišića, Precision Pens olovaka za korekciju i popunjavanje bora, Metallic Gloves rukavica za lifting i savršenu hidrataciju, te L.E.D. luminoterapiju sa ultrazvučnim valovima za mirkomasažu i poboljšanje općeg izgleda kože.  My Cinetic Lift Expert je kućna verzija tog profi aparata.

 

 Carita MyCLECarita MyCLE

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.