Username *
Password *
Remember Me

Zahvaljujući liniji Rio uređaja za ljepotu, u kozmetičkim tretmanima sada možete uživati u udobnosti vlastitog doma! Iskoristite pogodnost i Rio beauty uređaje u Farmaciji do 31. 10. kupite 20% povoljnije.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

FC95 Set

 

Zahvaljujući liniji Rio uređaja za ljepotu, u kozmetičkim tretmanima možete uživati u udobnosti vlastitog doma. Izdvajamo nekoliko najzanimljivijih Rio proizvoda.


Rio uređaj za lifting lica - 60 Second Face Lift
Želite mladenački izgled, bez bora? Rio uređaj za lifting lica pomlađuje i učvršćuje lice već u prvoj primjeni.

Djeluje na dva načina: elektrostimulacijom mišića lica učvršćuje opuštenu kožu lica, a poticanjem apsorbcije kolagena i retinola u kožu povećava elastičnost kože i smanjuje vidljivost bora. Nakon uporabe ovog uređaja osjećat ćete se i izgledati mlađe i ljepše - kao da ste bili na face liftingu, ali bez kiruškog zahvata.


Rio 60 Second Face Lift pomlađuje i zateže kožu lica, umanjuje sitne i duboke bore i poboljšava cirkulaciju. Može se koristiti na licu i vratu te je odlično rješenje ne samo za zatezanje i pomlađivanje lica već i za uklanjanje podbratka. Na samom početku uporabe za najbolje rezultate preporučuje se korištenje uređaja svakodnevno po 20-ak minuta, a kasnije po potrebi. Elektrostimulator mišića lica Rio uređaj za lifting lica ima 2 vrste tretmana za podizanje tonusa mišića, pomlađivanje lica i podizanje kože lica: faradizaciju i iontoforezu.
Cijene: 60 Second 869 kn i 60 Second plus 1162.50 kn

 

FC95 Set

Uređaj za čišćenje lica
Uređaj Beurer FC 95 omogućuje nježno i temeljito čišćenje kože lica. Četkica ne samo da čisti kožu lica, nego i poboljšava cirkulaciju. Omogućuje kružnu i oscilirajuću rotaciju za temeljito i dubinsko čišćenje. Uz četkice za normalnu i osjetljivu kožu te za duboko čišćenje pora, uređaj ima i četkicu za piling koja je posebno razvijena u svrhu uklanjanja odumrlih stanica kože. Cijena: 834 kn

 

FC95 Set

Rio laserski i IPL epilatori
Rio nudi dvije vrste uređaja za trajno uklanjanje dlačica: laserske i IPL epilatore za kućnu uporabu koji su potpuno sigurni za zdravlje i vrlo jednostavni za uporabu. IPL i laserska epilacija pruža dugotrajno rješenje za postizanje trajnog smanjenja količine neželjenih dlačica.

Laserski i IPL tretmani su u svojoj suštini relativno spori i zahtijevaju više vremena u usporedbi s kratkoročnim metodama uklanjanja dlačica, no vrijeme koje uložite više je nego opravdano zbog trajnih rezultata. Trajni učinak epilacije postiže se nakon 6 tretmana u periodu od 6 mjeseci. Rio IPL epilatori preporučuju se za tretman velikih područja poput nogu, ruku, pazuha, bikini zone, leđa, prsa i određenih dijelova lica, a laserski se epilatori mogu koristiti i za epilaciju nausnica. Cijene: 2948 kn i 3800 kn.

FC95 Set