App tjedna / Booking Experiences

  Booking.com je prije par dana u Zagrebu predstavio pilot izdanje svog novog proizvoda Booking Experiences: putnici će moći otkriti ono najbolje od destinacije, putem smartphonea. - Booking Experiences je prvo iskustvo mobilne tehnologije takve vrste koje će u konačnici iskorisiti tehnologije umjetne inteligencije i moćnog strojnog učenja kako bi se predvidjele individualne namjere putnika i kreiralo personalizirano iskustvo na samoj destinaciji – sve na zahtjev, uz plaćanja bez nepotrebne gnjavaže i čekanja u redu - objasnio je Goran Pleše, Area manager Booking.com-a

  Konferencija za medije

  Za razliku od drugih alata koji su u potrazi za iskustvima, platformom Booking Experiences u potpunosti se upravlja u sklopu aplikacije Booking.com, bez oslanjanja ili preusmjeravanja na web stranice drugih. Nakon što su putnici rezervirali boravak u jednom od prvih gradova koje Booking Experiences nudi, putem jednog jedinog QR koda u aplikaciji Booking.com, putnik može dobiti brz pristup rezervacijama na svim uključenim destinacijama i atrakcijama koje se tamo nalaze. Booking Experiences otklanja potrebu za rezervacijama unaprijed ili čekanjem u redovima za kupnju ulaznica i karata – putnici se jednostavno moraju pojaviti na mjestu koje ih zanima, skenirati kod iz svog pametnog telefona i uživati.

  Dubrovnik - Croatia

  - S Booking Experiences tehnologijom naša strast za prikupljanjem podataka, naše duboko poznavanje putovanja i naša ambicija za pametnim uklapanjem tehnologije umjetne inteligencije u naš proizvod spajaju se u kreaciji novog i jedinstvenog iskustva putovanja koje je u potpunosti personalizirano. Tehnologija koje podupire Booking Experiences će kontinuirano napredovati i skupljati saznanja, kako iz vaših preferencija povezanih s putovanjima, tako i drugih putnika poput vas, kako bismo vam naposljetku ponudili mogućnosti koje su pomno odabrane samo za vas. Naš krajnji cilj je nadahnuti vas bez obzira na to je li to vaš prvi ili peti boravak na određenoj lokaciji. U ovom trenutku je platforma Experiences dostupna putnicima koji posjećuju London, Pariz, Amsterdam, Rim i Dubai,u a uskoro stižu i nove destinacije - istaknuo je Pleše.

  Harbour of Sibenik