App tjedna / lampice, snijeg i to

  OK, tjedan dana je do Božića, grad je super okićen, kupili ste nove ukrase za bor, složili listu poklona, isplanirali gdje ćete za Badnjak, na radiju su zaboravili na sve pjesme koje nemaju neki blagdanski štih... Božić je stigao svugdje osim na vaš telefon! Stvarno nije fer da zaslon mobitela bude jedino mjesto koje su lampice, kuglice i šarenilo skroz zaobišli. Možete to ispraviti u par sekundi ako instalirate Christmas Live Wallpaper na svoj Android, Live Christmas Tree na svoj iPhone ili Lumia Christmas Live Wallpaper na svoj Windows Phone.

  Priprema se za slavlje: Lahorka Cvitković

   CHRISTMAS1

  Ako vam to nije dovoljno blještavila, Christmas Countdown za Android definitivno neće razočarati – ima zvjezdice, svjetlucavo drvce, odbrojavanje... A možete i prilagoditi boju Božićnog drvca, podesiti da se prizor mijenja ovisno o tome je li dan ili noć i zamijeniti boju pozadine kad vam dosadi. Ako više naginjete retro stilu, mogla bi vam se svidjeti Android aplikacija Christmas Ice Rink –  live pozadina nudi idilični zimski gradić, prekrasnu jelku, hrpu ljudi na klizaljkama kojoj se povremeno pridružuje i Djed Božićnjak (odnosno Djed Mraz) i snijeg koji blago pada.

   CHRISTMAS3

  Hm, što zapravo fali u ovoj našoj Božićnoj priči? Snijeg naravno! Prognoze kažu da ga uživo nećemo vidjeti, no to ne znači da ne može sipiti na zaslonu vašeg telefona. Jako je kooperativan pa počinje padati odmah čim skinete Snowflake Live Wallpaper Android aplikaciju na svoj telefon! Uživajte za Božić i u Božiću!

   

  CHRISTMAS2 CHRISTMAS5