Beauty inovacije / nova dijagnostika kose

  Ova je inovacija dostupna već neko vrijeme, no sada je brend Kérastase diže na jednu višu razinu – objavljeno je u petak u zagrebačkoj Esplanadi, na Kérastase Nutritive doručku kojeg je organizirao poznati zagrebački Institut za njegu kose Ruža.

  loreal k3

  - Ruža Institute Kérastase, u suradnji je s luksuznim brendom Kérastase, predstavlja inovaciju Kérastase Nutritive protokola za svaki tip suhe kose i najsofisticiraniju dijagnostiku stanja vlasišta i kose dostupnu jedino u Ruža Institutu Kérastase. Renovirana Kérastase Nutritive linija proizvoda za kosu, koja ciljano radi na dubinskom hranjenju i obnavljanju vlasi, predstavljena je u elegantnom ambijentu Smaragdne dvorane hotela Esplanade – izjavila je Nikolina Kisić Mamić iz Ruže.

  Gosti, uz zvijezde i zaštitna lica brenda, uživali su u nutritivno bogatom doručku koji se sastojao od delicija poput lososa, šparoga i malina.

  loreal k

  - Zaštitna lica brenda, Vanna, Bojana Gregorić, Tatjana Jurić, Natali Dizdar, Renata Sopek i Lana Jurčević, prve su imale priliku isprobati senzacionalnu novu liniju Nutritive liniju za svaki tip kose i koriste je već 2 mjeseca. Kérastase Nutritive linija za kosu stvorena je za dubinsku regeneraciju kose, čiji sastojak benzojeva smola, popravlja strukturu kose iznutra, čime radi na instantnom popravku stanja i izgleda kose; ona postaje mekša, sjajnija i lepršava - objavljeno je.

    THuha 2016-06-30 DSC 5812 LOrÚal K Nutritive Breakfast

  Kolekciju čine kupka magistral, njega magistral, maska magistral i krema magistral, već dostupne u Ruža Institutu Kérastase.

  THuha 2016-06-30 DSC 5939 LOrÚal K Nutritive Breakfast