Insta life / Sazan Hendrix

    S takvim prezimenom moraš uspjeti – Sazan Hendrix jedna je od onih bogerica koje žive sunčani život u Los Angelesu, odijevaju smart casual komade sa stilom i imaju zgodnog frajera. Možete je pratiti na profilu Sazanhendrix na Instagramu gdje svako malo posta svoje cool kombinacije i jednu divnu bež Chanelku koju obožava… Njezine omiljene ljetne cipele su navy špagerice, a top detalj – volani oko ramena.

    INSTA LIFE SAZAN2


    Počela je blogati 2011. godine, dok je studirala Medije na faksu u Texasu. – Ono što me je tjeralo naprijed je učenje i otkrivanje čari svijeta bloganja. U početku nisam imala pojma, no polako sam krenula upoznavati HTML i youtube i jako mi se svidjelo. Sjećam se kako sam žicala članove obitelji da me slikaju – piše Sazan na svom blogu koji je danas hit hitova. – Sada kad mi je blog posao, moj radni dan traje od 7 ujutro do 6 navečer, a ponekad i duže. Naime, tijekom dana se bavim mailovima, postovima, brojkama, sastancima s predstavnicima brendova, stiliziranjem, snimanjima… - veli Sazan. Udala se za ljubav iz srednje škole i upravo je on danas zaslužan za fotke na blogu. Talentirani Steve njezin je privatni i poslovni partner: - super je jer on zna kako uloviti moju ljepšu stranu! - .

    INSTA LIFE SAZANINSTA LIFE SAZAN1INSTA LIFE SAZAN3INSTA LIFE SAZAN4INSTA LIFE SAZAN7INSTA LIFE SAZAN8INSTA LIFE SAZAN10INSTA LIFE SAZAN12INSTA LIFE SAZAN13INSTA LIFE SAZAN20INSTA LIFE SAZAN22INSTA LIFE SAZAN23INSTA LIFE SAZAN25INSTA LIFE SAZAN30INSTA LIFE SAZAN32INSTA LIFE SAZAN54INSTA LIFE SAZAN55INSTA LIFE SAZAN56