Lopta koja zna sve @ Adidas

  Sve zna, i to možda bolje od sudaca - nova Adidasova inovacija ima punjač i prepuna je senzora koji prate podatke o kretanju, rotaciji, ubrzanju, putanji i kutu pada. Prikupljeni podaci mogu se koristiti i kao pomoć na treningu jer pružaju upute kako promijeniti tehniku udarca da bi se dobila zakrivljena putanja ('felšana' lopta), ravna putanja ili snažniji udarci.

   

  David Silva miCoach pametna lopta

   

  Pametna lopta idealna je za treniranje ispucavanja lopte iz mirovanja npr. kaznenih ili slobodnih udaraca, precizno gađanje, udarce iz ugla, duga dodavanja ili pucanja na gol, a dizajnirana je kako bi omogućila sportašima da usavrše svoj talent, vještine, snagu i kontrolu.

  Lopta komunicira s aplikacijom, a već su je isprobale zvijezde poput Davida Silve, Alvara Negreda, Claudia Brava i Hectora Morena. Adidas miCoach pametna lopta, uz koji dolazi i punjač, dostupna je ekskluzivno putem Adidasovih i Appleovih internetskih stranica po cijeni od 307,66 eura (po današnjem tečaju). Aplikacija miCoach Smart Ball besplatna je te dostupna na App Store-u.

   

  adidas miCoach pametna lopta2Alvaro Negredo miCoach pametna loptaClaudio Bravo miCoach pametna loptaHector Moreno miCoach pametna lopta