Mega store iStyle - Apple Premium Reseller

  Nakon uspješne i vrlo dobro posjećene trgovine u trgovačkom centru Arena, iStyle je prije par dana otvorio još jednu Apple Premium Reseller trgovinu u prizemlju trgovačkog centra City Centar One West. Radi se o jednoj od najvećih takvih trgovina u Europi.

  griffin dash 1 2 cr

  Tako je Zagreb dobio još jedno izuzetno mjesto na kojem će se posjetitelji moći osobno uvjeriti u sve mogućnosti Apple proizvoda, isprobati ih, dobiti kvalitetne informacije i upute od školovanog osoblja. Za tu prigodu iStyle je svim posjetiteljima pripremio niz posebnih ponuda i promocija u svojoj trgovini. Obožavatelji ovog brenda sjatili su se pred još neotvorena vrata i prije 9 ujutro, a gužva je bila tijekom cijelog dana.

   

  STYLE

   

  iStyle – Apple Premium Reseller je moderno uređena trgovina koja nudi cjelovitu ponudu svih Apple i povezanih proizvoda. U ponudi se nalazi kompletan asortiman Mac računala, uključujući stolna i prijenosna računala, monitore, dodatke i programe te sve modele iPod digitalnih playera i popratne iPod opreme, kao i planetarno popularni iPad i iPhone. Tu je i ovlašteni Appleov servis te su certificirani tehničari na raspolaganju u radno vrijeme trgovine. Besplatne redovne prezentacije i radionice na kojima upoznajete osnove rada s Mac OS i iOS uređajima – odnosno kako koristiti Mac, iPad ili iPhone ... iStyle također nudi veliku ponudu raznih gadgeta kao što su airplay ili bluetooth zvučnici, TV za iPad, vaga ili tlakomjer za iPhone/iPad, nadzorna kamera i mnoge druge tehničke novotarije.

   

  ozaki ocoat jelly iphone5 ljubicasta cr crozaki ocoat jelly iphone5 zuta cr cr


  gb02202 cr

  twelvesouth bookark ipad 6 1 cr

  twelvesouth compass ipad srebrna cr