Samsung predstavio GALAXY A seriju

  Samsung Electronics je danas predstavio najnovije uređaje Galaxy A serije pametnih telefona: dostupni su .2-inčni A5 i 4.7-inčni A3.

  Galaxy A3 Blue Mist


  Samsung svojim korisnicima uvijek želi osigurati najnaprednije proizvode na tržištu. Integrirali smo elegantan dizajn i napredne značajke koje su Galaxy korisnici zavoljeli kako bismo dodatno pružili dodatnu učinkovitost bez ugrožavanja stila. DJ Koh, predsjednik poslovnog sektora mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics.


  Galaxy A serija pametnih telefona dolazi s metalnim okvirom i 3D staklenom pozadinom koja se oslanja na Samsungovo premium naslijeđe. S elegantnom kamerom i home tipkom, uređaj posjeduje još kompaktniji dizajn za udobnije držanje kao i jednostavnije korištenje.


  Galaxy A serija pametnih telefona dolazi u četiri elegantne boje: Black Sky, Gold Sand, Blue Mist i Peach Cloud.  Galaxy A5 Gold Sand

   

  Napredna tehnologija kamera sada omogućuje super-precizan autofokus, što rezultira jarkim i jasnim fotografijama, pa čak i kada su snimljene u slabim svjetlosnim uvjetima.

  Slikanje selfija: korisnici mogu dotaknuti bilo koji dio zaslona, kako bi snimili selfie visoke razlučivosti pomoću pomičnog okidača i upotrijebili zaslon kao prednju bljeskalicu za svijetle slike.

  Kamera na Galaxy A seriji uređaja također nudi pojednostavljeno korisničko sučelje, omogućavajući korisnicima da brzo promijene načine i instant filtre za dodavanje efekata na slike. Korisnici također mogu koristiti određene načine rada kao što su Food Mode kako bi optimizirali i poboljšali boje i kontrast odabranih slika.

   

  Galaxy A5 Peach Cloud


  Galaxy A osmišljen je kako bi držao korak sa zahtjevima korisnicima i njihovim svakodnevnim životom te uključuje nekoliko voljenih značajki Samsungovog flagship uređaja Galaxy S7.

  Po prvi put Galaxy A serija uređaja donosi IP68 otpornost na vodu i prašinu, omogućavajući uređajima da izdrže kišu, znoj, pješak i prašinu kako bi ih korisnici u različitim uvjetima. Produženi vijek trajanja baterije omogućuje korisnicima da ostanu duže povezani, dok im Fast Charging omogućuje da uređaj napune brže nego li ikada prije. Galaxy A serija uređaja također je opremljena s dvostranim USB Type-C utorom za jednostavnije povezivanje.

  Always on Display omogućuje korisnicima da lakše provjere ključne obavijesti bez da probude uređaj iz stanja mirovanja, što štedi vrijeme i bateriju. Povećana memorija i microSD podrška do 256GB omogućuje korisnicima da zabilježe i pohrane sadržaj bez da se brinu o skladištenju podataka. Galaxy A uređaji biti će dostupni u Europi početkom veljače 2017.

  Galaxy A7 Black Sky