Sony Mobile / novi gadgeti & mobiteli

  - Sony Mobile Communications i dalje je posvećen tome da na tržište plasira proizvode koji su veći, bolji i odvažniji no ikad prije, s inovacijama u svom portfoliju Xperia smartphonea, tableta i SmartWear dodatne opreme - objavio je Sony na Sony Mobile je na press konferenciji u sklopu IFA-e u Berlinu. - Predstavljamo vrhunsku Xperia Z3 seriju, sada u ponudi u tri različite popularne dimenzije. Model srednje klase Xperia E3 ima dizajn kao i top modeli Sonyjeve Z serije, zabavne karakteristike i brze performanse po pristupačnoj cijeni. Nastavlja se inovacija SmartWear Experience linije s dva nova proizvoda - SmartBand Talk i SmartWatch 3 - .

  07 SmartWatch 3-72dpi
  SmartWatch3


  - Sony je neumoran u svojoj potrazi za inovacijama i vjerujemo da se korisnici ne trebaju zadovoljiti s dobrim iskustvima, već zahtijevati ona izvrsna. Baš taj duh inovacije fokusirane na korisnika je ono što nas potiče i motivira da stvorimo proizvode i iskustva s najširim mogućim izborom i fleksibilnošću, bez kompromisa - izjavio je Kunimasa Suzuki, Predsjednik i CEO, Sony Mobile Communications.

  23 Xperia Z3
  Xperia Z3

  Xperia Z3 kombinira dizajn i tehnologiju, težak je samo 152 grama, sa sučeljem jednostavnim za korištenje i simetričnim dizajnom. Njegovo 7,3 mm super tanko zaobljeno aluminijsko kućište i izdržljivi paneli od kaljenog stakla ogledni su primjer vrhunske izrade - dostupne na izbor u novoj paleti boja, uključujući bijelu, crnu, bakrenu i srebrno zelenu. Na odabranim tržištima dostupna je i Dual SIM varijanta.

  18 Xperia Z3 Tablet Compact
  Xperia Z3 Tablet Compact

  Xperia Z3 Tablet Compact: tanak samo 6,4 mm i težak manje od 270 grama, 8-inčni tablet je izuzetno prenosiv i pruža bestežinski osjećaj kad ga držite u ruci. Napravljen je od najkvalitetnijih materijala, a njegove jasne linije i jedinstveno dizajnirana tipka za uključivanje / isključivanje primjer su Sonyjeve izuzetne posvećenosti detaljima. Zahvaljujući kutevima od nehrđajućeg čelika, ultra tankom zaobljenom kućištu i prednjoj strani od kaljenog stakla, ostavlja dojam elegancije i izdržljivosti, a dostupan je u bijeloj i crnoj boji.

   

  41 Xperia Z3 CompactXperia Z3 Compact

  Xperia Z3 Compact: zaobljeno kućište koje odražava svjetlost s panelima od kaljenog stakla daje Xperia Z3 Compactu elegantan izgled. Tanak samo 8,6mm i težak 129 grama, Xperia Z3 Compact je savršen za korištenje jednom rukom. Uživajte u odvažnom stilu uz jedinstven spektar boja, uključujući narančastu i zelenu uz klasičnu crnu i bijelu.

   

  sony smartband talk
  SmartBand Talk


  Xperia E3 karakterizira dizajn Z serije, velik 4,5-inčni zaslon, 5 MP kamera s HDR-om i kreativne aplikacije kamere, kao i brze performanse – i sve to po pristupačnoj cijeni. Xperia E3 je dizajniran s otpornim kutevima i zaslonom otpornim na ogrebotine od izdržljivog kaljenog stakla, da bi vaš smartphone što duže ostao prekrasan i pametan. Dostupan je u širokoj paleti boja da biste mogli izraziti svoj individualni stil – izaberite između bijele, crne, boje limete i bakrene (boje mogu varirati ovisno o tržištu).

  Xperia Z3 serija SmartWear
  Nova stylish kolekcija gadgeta

  SmartBand Talk: Moćna i nosiva narukvica s intuitivnim karakteristikama, koja prati razne aspekte vašeg života.
  SmartBand Talk ima zakrivljeni 1,4-inčni e-paper zaslon koji je jasan i čitljiv, a na njemu možete vidjeti obavijesti i pogledati koliko je sati te pratiti Lifelog aktivnosti. Ugrađeni mikrofon i zvučnik u kombinaciji s funkcijom kratkih poziva, omogućavaju da pričate i čujete sugovornika. Također možete odabrati svoje melodije za važne događaje i koristiti vlastiti glas za specifične akcije na smartphoneu (SmartBand Talk Voice Control bit će dostupan prilikom lansiranja, na početku uz podršku za japanski, engleski, francuski, njemački, talijanski i španjolski). Nove ugrađene senzorske tehnologije za  akcelerometar i visinomjer pružaju precizan pregled vaših dnevnih fizičkih aktivnosti. Vodootporni9 (IP68 oznaka) dizajn bit će dostupan u crnoj boji u trenutku lansiranja, dok će druge boje biti dostupne kasnije tijekom godine.

  11 SmartWatch 3-72dpi
  SmartWatch 3


  SmartWatch 3: Sonyjeva najnovija generacija pametnog sata, kojeg pokreće Android Wear operativni sustav.
  SmartWatch 3 je Sonyjev pametni sat najnovije generacije, no prvi posebno dizajniran za najnovije Android Wear updateove u suradnji s Googleom. On organizira vaše informacije, predlaže što vam je potrebno i pokazuje vam to čak i prije nego što zatražite informaciju. SmartWatch 3 također nudi impresivnu funkcionalnost s ugrađenom tehnologijom za akcelerometar, kompas, žiroskop i GPS senzor, pružajući preciznije mogućnosti bilježenja životnih događaja. SmartWatch 3 ima 1,6-inčni 320x320 transflektivni zaslon, postavljen u okviru jezgre od nehrđajućeg čelika koji je i vrhunski i vodootporan9 (IP68 oznaka) dostupan u klasičnom (crnom) i sportskom (boja limete) izdanju, s dodatnim narukvicama u ružičastoj i bijeloj boji.  06 SmartBand Talk White-72dpi crSmartBand Talk

   

  10 Xperia E3
  Xperia E3

   

  25 Xperia Z3
  Xperia Z3