Sportski utorak / 29 veličina Nike tech grudnjaka

  Potraga za dobrim sportskim grudnjakom često je enigma – sada Nike nudi čak 29 veličina u pet modela u novoj inovativnoj tech kolekciji koja je prilagođena svim tipovima žena. Nakon više od dvije godine istraživanja, biomehaničkih ispitivanja, dizajniranja i razvoja, Nike Pro Bra donosi još bolju potporu za sve koje uživaju u sportu i vježbanju.

  FA16 NWMN Nike Pro Bra Movement Colleen 59632

  - Pravi sportski grudnjak je ključan za sportaša. Dobra veličina sigurno može pridonijeti, ali i pogoršati učinkovitost - objašnjava senior designer Jamie Lee. - Kako bi došli do one prave mjere,ali i osigurali potporu koja će zadovoljiti potrebe svih, analizirali smo svaki detalj koji možemo povezati s udobnosti i učinkovitosti - .

  FA16 NW ProBraCollection Athlete LineUp 59636 cr


  Podržana suradnjom Nike sportašica poput Allyson Felix i Skylar Diggins, kolekcija je dizajnirana kako bi osigurala najbolju potporu na terenu, ali i izvan njega. Detalji pomažu sportašima fokusirati se na vježbanje: na modelu Indy Pro dodani su detalji za ventilaciju na područjima gdje se žene više znoje. Modelu Nike Pro Hyper Classic su dodane rastezljive niti koje osiguravaju više potpore, no  istovremeno omogućuju pokret bez smetnje. Za ugodnije i lakše kretanje na modelu Pro Rival dodane su podesive trake na stražnjem dijelu, ali i kopča za lakše oblačenje.

   

  365 NW BraModule HyperClassic 04 59815365 NW BraModule IndyCool 05 59816365 NW BraModule Rival 08 59814FA16 NWMN Nike Pro Bra Movement Darya 59635