TECH_info // Philips predstavlja dva modela televizora koji će oduševiti i ljubitelje filmova i entuzijaste video igara

  OLED807 i Philips „The One“ 8807 iz srednje klase nude vrhunsku kvalitetu slike i zvuka te su optimalna za gledanje serija i filmova, ali i igre.

  8807 65 Copy

  Bit će dostupni u drugoj polovici 2022. godine u različitim veličinama zaslona. Velika novost je što će model 8807 biti prvi Philipsov model u impresivnoj veličini od 86 inča. Dobrodošli u kućno kino.

  Philips OLED807 – za vrhunsko iskustvo gledanja i igranja

  Novi OLED807 prava je atrakcija u vašem dnevnom boravku uz tanki dizajn kućišta i elegantno, usko, srebrno kromirano postolje. Ali poboljšana kvaliteta slike i zvuka je ono što ovaj televizor čini superzvijezdom. Zahvaljujući poboljšanom Ambilight sustavu sa četiri strane i s povećanim detaljima u boji i preciznošću osjetit ćete punu snagu svake scene i potpuno uroniti u seriju, film ili video igru. OLED807 potpuno je opremljen snažnim mogućnostima koje ovaj televizor čine savršenim za napredno igranje igara. Novi izbornik na zaslonu omogućuje brži pristup postavkama slike i zvuka omogućujući njihovo podešavanje tijekom igranja.

  OLED807 bit će dostupan u drugoj polovici 2022. godine u veličinama zaslona: 48“, 55“, 65“ i 77“.

  OLED807

  Philips 8807 – sada dostupan i u impresivnoj veličini zaslona od 86”

  S 8807 Ambilight televizorom Philips ponovo predstavlja model koji nudi značajke Premium proizvoda ali po srednjoj, konkurentnoj cijeni. Televizor je minimalističkog, elegantnog dizajna i ima elegantno tanko postolje ili srebrne nožice, ovisno o veličini zaslona.

  Novi 8807 ima trostrani Ambilight koji jamči impresivno iskustvo gledanja i izvrsnu kvalitetu slike i zvuka. Također, izvrstan je i za igranje video igara: televizor ima širok raspon opcija za igranje i izbornik na zaslonu koji omogućuje brzi pristup postavkama slike i zvuka tijekom igranja.

  Iako je zvučna izvedba televizora već vrlo dobra, za daljnju nadogradnju zvučnog učinka bit će dostupan namjenski „The One Soundbar“ – Philips B8507. Televizor je također dio Philips Home Wireless sustava koji pomaže u stvaranju vrhunske bežične veze sa sound barovima i zvučnicima koji se nalaze u domu.

  Philips Performance serija 8807 bit će dostupna u veličinama zaslona: 43“, 50“, 55“, 65“, 75“ i 86“ – prvi Philips TV u ovoj impresivnoj veličini. Televizori se na hrvatskom tržištu očekuju u drugoj polovici 2022. godine.