TECH_mania // beauty GADGET koji utjelovljuje futurističku masku za lice

  - Maske za lice bile su najveći trend u njezi kože 2017. te službeno najtraženiji pojam u kategoriji ljepote na Google tražilici, generirajući tako više od 40% online prodaje za beauty kompanije diljem svijeta. Lansiranjem UFO-a (Ur Future Obsession), Foreo želi pokrenuti revoluciju maske za lice, hvatajući se u koštac s temeljnim problemima, poput ograničenog prodiranja u kožu, lošeg pokrivanja lica, i vremena potrošenog na primjenu maske – objavio je danas poznati švedski beauty brend, u sklopu sajma CES u Las Vegasu.

   

  01 In Use UFO FOREO


  FOREO UFO prva je pametna maska za lice koja, kombiniranjem terapije LED svjetlima s krioterapijom, termoterapijom i T-sonic pulsacijama koje se aktiviraju preko pametnog telefona, nudi njegu kože ravnu onoj u kozmetičkom salonu i to u samo 90 sekundi.
  - U UFO se uklapaju maske za lice koje se aktiviraju kroz različite programe uređaja. Ove ultramekane maske načinjene su od mikrovlakana, a svaka formula nadopunjuje UFO program posebno osmišljen da vas razbudi ili pak pomogne da se opustite kad se spremate na spavanje – objavio je Foreo.
  Maloprodajna cijena UFO uređaja je 279 $, dok će se UFO mini uređaj, kao uvodni proizvod u UFO tehnologiju, moći nabaviti već za 179 $. U početnoj fazi prije samog lansiranja korisnici mogu ostvariti uštedu do čak 50% putem Kickstarter platforme.

  01 In Use UFO FOREO


  Dostupno je nekoliko LED svjetlosnih terapija koje omogućuju tri fotofacijelna programa uključujući program protiv starenja kože (crveno LED svjetlo), program posvjetljivanja kože (zeleno LED svijetlo) i program protiv akni (plavo LED svijetlo).


  UFO koristi tehnologiju hiper-infuzije, kombinirajući pritom funkciju zagrijavanja za otvaranje pora, T- Sonic pulsacije koje osiguravaju instantno upijanje aktivnih sastojaka duboko u kožu te krioterapiju za fiksiranje aktivnih sastojaka i učvršćivanje kože. Svaki tretman uključuje pažljivo odabranu kombinaciju temperature i intenziteta pulsacija što omogućuje maksimalni efekt i umirujuću masažu lica.


  UFO pametne maske načinjene su od mekanih mikrovlakana koja su obogaćena biljnim i voćnim ekstraktima te koncentratima botaničkih ulja i i prirodne cvjetne vodice. Svaka maska uparena je s prethodno programiranim UFO tretmanom da dodatno pojača njegov efekt. Trenutačno, za vrijeme lansiranja UFO-a, dostupne su dvije maske uključujući: Make my day s hijaluronskom kiselinom i Call it a night s ginsengom.