TECH_mania // Note 8 za urbane nomade

  Note osmica idealan je partner na putovanju: za urbane nomade idealna je opcija brzinskog prevođenja uz pomoć olovke. Naime, kada naiđete na internetsku stranicu na stranom jeziku, prelaskom preko odabranog teksta unaprijeđena S Pen Translate značajka omogućuje brzi prijevod ne samo pojedinih riječi već i cijelih rečenica na 71 jezik, kao i automatsko pretvaranje strane valute i mjernih jedinica – objavio je Samsung jučer na predstavljanju Note 8 u zagrebačkom MUO. Osim toga, tu je i super kamera.

   

   06 Samsung Galaxy Note8 cr


  - Samsung je oduvijek bio orijentiran prema uvođenju novih standarda za kvalitetu kamera na pametnim telefonima, a Galaxy Note8 je njihova najbolja kamera do sada. Sjajna je Live Fokus značajka, koja omogućava kontrolu dubinske oštrine fotografije tako što korisniku omogućava prilagođavanje bokeh efekta prilikom pregledavanja fotografija i nakon snimanja fotografije, kao i Dual Capture pomoću koje obje stražnje kamere snimaju istovremeno - jedna široki, a druga uski kut – izjavio je fotograf Damir Hoyka.
  Galaxy Note8 nudi skeniranje šarenice za poslovne korisnike. Na primjer, za korisnike koji rade u zdravstvu, građevinarstvu ili javnoj sigurnosti i koji se nađu u situaciji da trebaju otključati telefon, a ne mogu prijeći prstom preko ekrana ili skenirati otisak prsta.

   

  06 Samsung Galaxy Note8 cr06 Samsung Galaxy Note8 cr