TECH_mania // stiže nova verzija slavnog NOTE smartphonea

   

  Note linija uvijek se ističe dimenzijama: sada je predstavljena osmica, a zaslon je još malo narastao. Pametni telefon Galaxy Note8 ima najveći zaslon od svih Note uređaja do sada, no njegovo izduljeno kućište omogućuje mu da se udobno smjesti u dlan. Beskrajni zaslon dijagonale 6,3-inčni ima Quad HD+ rezoluciju i Super AMOLED tehnologiju koja omogućava korisniku da vidi više uz manje skrolanja. 

  Samsung GalaxyNote8 Lifestyle1 

  Od predstavljanja s prvom generacijom Note uređaja, S Pen olovka je prepoznatljiva karakteristika ove serije. S Galaxy Note8, unaprijeđena S Pen olovka donosi potpuno novi način pisanja, crtanja i interakcije s telefonom kao i komunikacije s prijateljima.
  Kada pisanje poruka nije dovoljno, Live Message omogućava korisniku da otkrije svoju osobnost i ispričaju zanimljive priče. Dodavanje živopisnih i emotivnih dodataka koje će oživjeti poruke predstavlja potpuno novi način komunikacije S Pen olovkom.
  Always On Display omogućava Galaxy korisnicima da budu u toku sa svim notifikacijama bez otključavanja telefona. Screen off memo omogućava zapisivanje bilježaka čim uzmete S Pen olovku, stavite bilješke na Always On Display te uređujete direktno na Always on Display.

   Samsung GalaxyNote8 Lifestyle1


  Za međunarodne putnike ili kada korisnik naiđe na internetsku stranicu na stranom jeziku, prelaskom preko odabranog teksta unaprijeđena S Pen Translate značajka omogućuje brzi prijevod ne samo pojedinih riječi već i cijelih rečenica sa 71 jezika, kao i automatsko pretvaranje strane valute i mjernih jedinica.
  Galaxy Note8 opremljen je dvjema 12MP stražnjim kamerama s optičkim stabilizatorom slike (OIS), obje sa širokokutnim i tele-foto lećama. Neovisno o tome istražujete li novi grad ili trčite po omiljenoj stazi, OIS omogućuje snimanje oštrih fotografija.
  Širokokutna leća ima Dual Pixel senzor s brzim auto fokusom za snimanje oštrih i kristalno čistih snimaka čak i u uvijetima slabijeg osvjetljenja. Također, pametni telefon Galaxy Note8 opremljen je s 8MP Smart Auto Focus prednjom kamerom za vrhunske selfije i kristalno čiste video razgovore.

   Samsung GalaxyNote8 Lifestyle1Samsung GalaxyNote8 Lifestyle1