TECH_mania // smartphone za najbolji BINGE-WATCH ikad!

  – Sony Mobile Communications („Sony Mobile“) redefinira svoju viziju smartphonea s najnovijim top modelom Xperia 1 koji donosi Sonyjev već dobro poznat profesionalni zaslon i kino tehnologije uklopljene u prekrasan, elegantan i moćan smartphone - objavljeno je u najavi novog modela.

  Doživite 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED zaslon bez konkurencije
  Uživajte u filmovima u njihovom originalnom formatu na dlanu uz 21:9 CinemaWide 6,5-inčni 4K HDR OLED zaslon. Xperia 1 vam nudi kino omjer i preciznu reprodukciju boja kao u filmskom formatu da bi vam donio izvorni doživljaj gledanja.

  Zaslon koji nema konkurencije pokreću Sonyjeve nagrađivane BRAVIA TV tehnologije. X1 for mobile engine donosi tehnologije HDR (High Dynamic Range) remasteriranja i osigurava da u svemu što gledate, uključujući i sadržaj koji streamate, možete uživati s više kontrasta, boja i jasnoće.

  Xperia 1 

  Xperia 1 ima 10-bitnu tonsku gradaciju koja predstavlja bezbroj boja. Xperia 1 pruža dublje razine crne, a boje djeluju puno prirodnije. Preciznost boja garantira nova Creator mode opcija koja oživljava sadržaj točno onako kako je zamišljeno, a inspirirana je Master Monitor reprodukcijom boja Sonyjeve profesionalne tehnologije koja se koristi u produkcijama vodećih hollywoodskih studija. Zaslon zajedno s originalno razvijenom obradom slike podržava širok spektar boja ITU-R BT.2020, kao i DCI-P3 s Illuminantom D65.

  Prepustite se višedimenzionalnom Dolby Atmos zvuku
  Ovu ultimativno iskustvo gledanja sadržaja dodatno je obogaćeno Dolby Atmos zvukom koji vas potpuno obuzima jer se širi iznad i oko vas i nevjerojatno je realističan. Podešenja zvuka razvijena su u suradnji sa Sony Pictures Entertainmentom da bi osigurala da mobilno iskustvo bude jednako izvornom.