TECH_upgrade // Samsung predstavio nove Gear Sport, Fit2 Pro i IconX

  Samsung Electronics danas je predstavio novitete - Gear Sport, elegantan i svestran pametni sat otporan na vodu za namijenjen fitnes korisnicima, Gear Fit2 Pro unaprijeđenu GPS sportsku narukvicu s pametnim značajkama i Gear IconX, drugu generaciju inovativnih bežičnih slušalica.

   

   01 Gear IconX

  S unaprijeđenom točnošću, uređaji nude poboljšano praćenje otkucaja srca u stvarnom vremenu te pomažu u kontinuiranom praćenu aktivnosti srca neovisno to tome radi li se o bezbrižnom spavanju ili biciklističkom treningu. Nadalje, dnevne aktivnosti mogu se nadograditi s Under Armour i Spotify partnerstvima. Oba uređaja omogućavaju pristup fitnes aplikaciji Under Armour uključujući Under Amour Record, MyFitnessPal, MapMyRun i Endomondo za aktivnosti, bilo da se radi o prehrani, spavanju ili mjerenju fitnes aktivnosti - ove aplikacije pružaju korisnicima uvid u holističku sliku stanja njihovog zdravlja i fizičke spremnosti.

  01 Gear IconX

  Dizajniran imajući na umu vojničku izdržljivost, Gear Sport može se prilagoditi širokom rasponu okruženja. Elegantan, ergonomski oblik koji se može nositi s raznim šarenim i lako promjenjivim standardnim narukvicama od 20mm, savršen je za svaku priliku od teretane do noćnog druženja s prijateljima. Gear Sport će biti dostupan u plavoj i crnoj boji, a također uključuje temeljne funkcije kao što su upravljanje uređajima koji podržavaju Samsung IoT zahvaljujući Samsung Connect opciji, preuzimanje uloge daljinskog upravljača bilo za PowerPoint prezentaciju ili Samsung Gear VR te plaćanje robe zahvaljujući značajki Samsung Pay. Plaćanje robe uz klizeći pokret ručnog zgloba putem Samsung Pay (samo NFC).


  Osim novih sposobnosti praćenja otkucaja srca i plivanja, novi Gear Fit2 Pro ima ugrađen napredni GPS za praćenje trčanja ili vožnje uz precizno praćenje aktivnosti. 1,5-inčni Super AMOLED zakrivljeni zaslon u visokoj razlučivosti osjetljiv na dodir omogućava lakše čitanje obavijesti i ažuriranja realnom vremenu. Potpuno nova, ergonomska narukvica je lagana i udobna za sve aktivnosti. Dostupna u crnoj i crvenoj boji, njen svestrani dizajn je čini elegantnim modnim dodatkom.

  01 Gear IconX


  IconX bežične slušalice omogućavaju korisniku da bez napora sluša omiljenu muziku, čineći svakodnevnu vožnju ugodnijom ili imajući motivacijski učinak kako bi korisnik postigao još bolje rezultate prilikom vježbanja. Korisnik može uživati u muzici u on ili u offline modu prenoseći pjesme sa Samsungovog pametnog telefona  ili računala, pristupajući omiljenim melodijama putem Bluetootha. Ušne slušalice su i vaša najnovija veza s Bixbyjem.

   

  01 Gear IconX