TECHMANIA / LG zvučnik je lampa

  Opremljeni s mnogo najnaprednijih značajki te elegantnog i inovativnog dizajna, LG-evi najnoviji Bluetooth zvučnici (modeli PH1, PH2, PH3 i PH4) spremni su na sve uvjete. 

  LG Bluetooth speakers PH1 PH2-PH3 PH4


  Korisnike koji prvenstveno traže prenosivost i sirovu izdržljivost privući će modeli PH2 i PH4.
  Mase samo 167 grama, kompaktan te otporan na prskanje vode, PH2 je dizajniran kako bi pružio visokokvalitetan zvuk čak i najvećim avanturistima.
  Snažniji zvučnik, model PH4, odličan je odabir za okupljanja i druženja u kampovima ili uz roštilj kraj bazena kad je potreban jači zvuk. Kompleksan i bogat zvuk uz prenosivost i fleksibilnost čine PH4 idealnim odabirom za audiofile koji ne pristaju na kompromise.
  I PH2 i PH4 imaju remen kojim se lakše pričvršćuju za razne površine i objekte što im daje dodatnu prenosivost. Za oba zvučnika kiša i prskanje vode nisu problem zbog njihovog vodootpornog svojstva.

  Zahvaljujući širenju zvučnih valova u svih 360 stupnjeva i značajki Bass Boost, oba zvučnika daju kristalno jasan zvuk u bilo kojoj situaciji. Integrirani Dual Passive Radiators u modelu PH4 unapređuju kvalitetu zvuka i basa koji su neusporedivi s ostalim zvučnicima slične veličine. LED indikatori i dugotrajne baterije (6 sati kod PH2 te 10 sati kod PH4) pospješuju prenosivost i uporabu, čineći ove zvučnike prirodnim odabirom za aktivne korisnike.

  LG ph1 Mood-Lighting-1 c2rLG ph1 Mood-Lighting-1 cr


  Osvjetljenje na privlačnom zvučniku PH3 pomaže u stvaranju atmosfere bez obzira na to gdje se nalazio, od noćnih ormarića do vrtnih terasa. Jedinstvenim izgledom podsjeća na svijeću te dolazi u trima bojama i s postavkama za pet različitih načina osvjetljenja raznih boja. Ta kombinacija bogatog zvuka i energičnog osvjetljenja stvara jedinstveni doživljaj osvijetljene glazbe koja dopire do svih kutaka sobe te izdvaja ovaj zvučnik od konkurencije. Također, PH3 dolazi i s 10-satnom integriranom baterijom koja korisnicima omogućuje neviđen stupanj slobode.  
  Sva tri zvučnika opremljena su i ulazima za vanjske uređaje, poput MP3 i CD playera, koji nemaju mogućnost spajanja putem Bluetootha. Za novije uređaje tu je značajka Multi Point za povezanost koja omogućava  spajanje do dvaju Bluetooth uređaja istovremeno.
  PH1 sadrži integrirani dodatak za stvaranje atmosfere osvjetljenjem i petosatnu bateriju, što ga čini prikladnim za bilo koju prostoriju u domu. Lagan i prenosiv, s opcijama Bluetooth i speakerphone, ovaj zvučnik može se koristiti i kao noćna lampa.

   

  LG-ph2-ph3-ph4