Techmania / podvodni smart notes

  Uz profinjenu izradu i vrhunske materijale te zakrivljeni dizajn, Samsung Galaxy Note7 odlikuju otpornost na vodu prema IP68 standardu i S Pen olovka koja može pisati i po mokrom zaslonu. Tu su i sigurnosne značajke koje objedinjuju Samsung Knox s biometrijskom identifikacijom, uključujući novu značajku skeniranja šarenice oka. 

  Galaxy Note 4

  - Galaxy Note7 spaja produktivnost i zabavu uz snažne sigurnosne značajke. Pokreće ekosustav pratećih uređaja, što Galaxy Note7 čini idealnim pametnim telefonom za sve koji žele postići više u životu – izjavio je DJ Koh, predsjednik poslovne jedinice mobilnih komunikacija Samsung Electronics i dodao – Zbog još ubrzanijeg načina života dizajnirali smo Galaxy Note7 kako bi pratio potrebe korisnika, pomažući im rješavati zadatke brže i jednostavnije, bilo gdje i bilo kada.

  Galaxy Note 3

  Poboljšana S Pen olovka je puno više od alata za pisanje, ona je sredstvo koje će omogućiti korisnicima da budu još efikasniji i precizniji. Korisnici mogu oživjeti svoju ideju u trenutku inspiracije bez otključavanja zaslona koristeći Screen off Memo i jednostavno postavljanjem podsjetnika na Always On Display. S Pen olovka također omogućava korisnicima jednostavno kreiranje i dijeljenje GIF animacija sa Smart Selection. Također, nova Air Command funkcija sa značajkama Magnify i Translate omogućava uvećanje prikaza na zaslonu, odnosno prevođenje prelazeći S Pen olovkom iznad zaslona.

  Galaxy Note 6

  Novi pametni telefon Galaxy Note7 dolazi sa zakrivljenim 5,7-inčnim QHD Super AMOLED zaslonom koji osigurava snažan i jasan prikaz. Galaxy Note7 je spreman za HDR video streaming, pružajući korisniku iskustvo kao da se nalazi u kinu uz kristalno jasne boje i duboku crnu, omogućavajući doživljaj jednak onom kako je producent filma zamislio. Također, pametni telefon Galaxy Note7 sadrži Game Pack, dostupan na Google Play trgovini, koji uključuje najpopularnije igre, jednostavniji postupak kupnje te nove korisničke pogodnosti.
  Korisnici Galaxy Note7 mogu koristiti s novom Gear 360 kamerom rezolucije 3840x1920 piksela kako bi mogli u pokretu stvarati i dijeliti vlastite videozapise snimljene u 360 stupnjeva. Korisnici mogu svoj sadržaj dijeliti s prijateljima na platformama kao što su YouTube 360 i Facebook, ili jednostavno ponovno proživjeti te trenutke zahvaljujući Gear VR iskustvu.

  Galaxy Note 5