Te divne obrve

    “Pa kako možeš odoljeti nekome s tim imenom?“, zapitala se glavna urednica američkog Voguea Anna Wintour kad je upoznala manekenku Arizonu Muse. Bilo je to kad je shvatila da pred njom stoji ljepotica s obrvama kakve svijet mode i ljepote dugo nije vidio, cura koja, prema Anninim riječima, podsjeća na Lindu Evangelistu i Nataliju Vodianovu i kojoj se smiješi više nego uspješna karijera.

    Krasi je svevremena, zrela ljepota. Ipak, Arizonu svijet mode nije doživljavao sve dok nije skratila kosu i obojila je u smeđe. Naime, 2008. godine kucala je na mnoga vrata, no uzalud. Onda je postala mama, pa je prošle godine opet pokušala, s novim izgledom. Otada je svijet mode lud za Arizonom, postala je Muse za mnoge stiliste i urednike.
    Ne samo da izvrsno predstavlja sve najpopularnije trendove, Arizona je inspirirala vizažiste i stiliste da naglase ljepotu njezinih obrva i ustoliče novi trend u svijetu ljepote.

    Rujanski broj britanskog Voguea predstavlja Arizonu na crno-bijelim fotografijama, u društvu jednako tražene Freje Behe Erichsen. I prije nego što je Vogue izašao, fotografije Maria Testina podigle su mnogo prašine. Naime, cure na fotkama izgledaju kao opatice, a priča se i da su – u vezi. Ok, bolji PR urednica Alexandra Shulman nije mogla dobiti. Ili je sve pomno planirano?