Username *
Password *
Remember Me

Prije par dana na njujorškom je tjednu mode Alexander Wang predstavio novu kolekciju – cure su u kosi nosile one slavne, po mnogima ružne banana clip kopče koje su jedan od simbola devedesetih, ali i osamdesetih... Tu kopču mi frizeri koristimo samo u salonima, jer je praktična za uloviti puno kose. Većina vas zaboravila je na taj modni detalj, koji se sad očito, zajedno sa scrunchie vraća na scenu.

Priča: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

awang2 cr
Wang i njegova ekipa na reviji

 


Američki dizajner vratio je banana clip na scenu na zalizanoj i urednoj frizuri, a na neke od njih predložio čak dvije kopče. Više kao ukras, njegov je dizajn u srebrnoj boji, s imenom autora, naravno. Inače, takve jeftinije varijante koštaju na e-bayu po par dolara, tako da ne brinite, ako poželite A. Wang look, treba vam samo par klikova i isto toliko para.
Inče, osim što je mnogi smatraju ružnom, ova je kopča vrlo praktična i snažna, drži puno kose. Upravo zbog toga je mi frizeri i upotrebljavamo, svakodnevno.

 

awang2 cr


Često se dešava da na gustim kosama slabije kopče naprosto pucaju s vremenom, raspadnu se, no ovako velikoj rijetko će se što desiti. Predlažem da neke neutralne kopče kombinirate s nijansom kose, a ako želite kontrast, tu su srebrne, zlatne ili neke druge metalik!


Dolaze u raznim dimenzijama pa oni s puno kose mogu kombinirati jednu veliku i dominantnu ili niz manjih, ako imate slabiju kosu koristite manju kopču kako ne bi skliznula.

 awang2 cr

awang2 cr
Anthony Turner, glavni frizer na reviji Prabala Gurunga, gledao je iste retro filmove! Vratio je na pistu onaj cik-cak okrugli češalj koji služi i kao rajf.

 

awang2 cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location